HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: «Κρούει» τον κώδωνα του κινδύνου & δείχνει πεταμένες ναυτικές φωτοβολίδες σε περιοχή γεμάτη σκουπίδια – «Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία»

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργου Βάλλη, προκάλεσε το θέαμα πεταμένων ναυτικών φωτοβολίδων σε κεντρικό δρόμο στο Πόρτο Χέλι.

Στις εικόνες και στα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά ο Γιώργος Βάλλης, διακρίνονται οι ναυτικές φωτοβολίδες, καπνογόνα και πυροσβεστήρες ανάμεσα σε μια σωρεία σκουπιδιών, την ώρα που πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, «έφυγε» από τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Βάλλη

«Η ένωση μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ακόμα μία φορά.
Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία άμεσα.
Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, θα δείτε μια περιοχή γεμάτη σκουπίδια και ανάμεσα τους πεταμένα ”όπλα” όπως ληγμένες ναυτικές φωτοβολίδες και πυροσβεστήρες. Έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για την επικινδυνότητα των υλικών αυτών και ειδικότερα μετά το τραγικό συμβάν, όπου συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του από ρίψη ναυτική φωτοβολίδας.

Έχουμε στείλει επιστολή στο Υπουργείο και θα ξανά στείλουμε όσες χρειαστούν μέχρι να παρθούν μέτρα για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
Είναι άμεση ανάγκη να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία όσον αφορά το που καταλήγουν τα ληγμένα μέσα διάσωσης, όπως είναι οι ναυτικές φωτοβολίδες και οι πυροσβεστήρες που στα χέρια του λάθος ανθρώπου, μετατρέπονται σε φονικά όπλα.
Δείτε στο βίντεο πόσο εύκολα μπορεί να βρει κανείς ναυτικές φωτοβολίδες, καπνογόνα και πυροσβεστήρες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρτα: Επίθεση αρκούδας σε άνδρα στα βουνά της Μεσούντας – Πως σώθηκε

HerNews ka

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έτοιμος να γράψει ιστορία στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Her News

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών – Πού χρησιμοποιείται

HerNews ka