HerNews.gr
Μόδα

Selena Gomez: Φόρεσε με τον πιο στυλάτο τρόπο το total white look

Selena Gomez

Η Selena Gomez εντυπωσίασε με ένα iconic, λευκό σύνολο στο λανσάρισμα της συλλογής Find Comfort Body της Rare Beauty στο Λος Άντζελες. Το total white outfit της τραγουδίστριας απέσπασε τις εντυπώσεις και προσέδωσε μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.

Η Selena επέλεξε έναν λευκό κορσέ με δαντελένιες λεπτομέρειες που ξεχώρισε κάτω από ένα κρεμ σακάκι. Η καρφίτσα-λουλούδι στο πέτο πρόσθεσε μια ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολο. Η παντελόνα σε ευρεία γραμμή συνέκδησε το σακάκι, ενώ το λευκό παλτό που έριξε πάνω από τους ώμους ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό look.

Οι λαμπερές λεπτομέρειες δεν έλειπαν, με γεμάτα κρύσταλλα πέδιλα, διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια σε σχήμα τριγώνου που πρόσθεσαν λάμψη. Τα καστανά μαλλιά της διαμορφώθηκαν σε beach waves με χωρίστρα στη μέση. Στο μακιγιάζ, επέλεξε ένα απαλό ροζ κραγιόν, ροζ ζυγωματικά και λαμπερή επιδερμίδα.

Αυτό που μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν την εμφάνιση είναι η έμπνευση για ένα wedding style, καθώς το λευκό κοστούμι με τις εξαιρετικές λεπτομέρειες αποτελεί μια συναρπαστική ιδέα για έναν πολιτικό γάμο. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Selena Gomez αποδεικνύει πως μπορεί να είναι εξίσου κατάλληλη και για κάθε επίσημη περίσταση, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά με μοναδικό τρόπο.

Selena Gomez

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συλλογή Cruise 2021-22 του οίκου Chanel-Τα τρία hair trends που ξεχώρισαν!

Her News

Σίλια Κριθαριώτη: Το Haute Couture Show & τα φαντασμαγορικά catwalks

HerNewskl

Hailey Bieber: Tο glazed donut φόρεμα που μας άφησε όλες άφωνες!

HerNewskl