HerNews.gr
Social News

Halle Bailey: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλιά μετά τη γέννηση του γιού της

Η Halle Bailey που ποτέ δεν επιβεβαίωσε ότι περίμενε παιδί με τον φίλο της DDG – έδειξε την φουσκωμένη κοιλιά της σε ένα αναδρομικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram από την υποβρύχια φωτογράφιση εγκυμοσύνης της.

Η σταρ της “Μικρής Γοργόνας” διοχέτευσε τον χαρακτήρα της Άριελ στο κλιπ καθώς φόρεσε ένα μεταλλικό crop top και μια μάξι φούστα χαμηλής μέσης για να ταιριάζει.

Φορούσε επίσης ένα διαφανές φόρεμα, το οποίο κυλούσε στο νερό καθώς κινούσε το σώμα της.

Χάλι Μπέιλι

Χάλι Μπέιλι

Αν και η Bailey δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν γεννήσει στα τέλη του περασμένου έτους, η πρόσφατη ανάρτησή της άφησε τους θαυμαστές έκπληκτους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 23χρονη ηθοποιός αποκάλυψε μέσω Instagram ότι εκείνη και ο DDG, 26 ετών, καλωσόρισαν έναν γιο.

Ανήγγειλε την άφιξη του μικρού με μια φωτογραφία του μικροσκοπικού χεριού του με ένα χρυσό βραχιόλι με χαραγμένο το «Halo».

«Αν και είμαστε λίγες μέρες στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να έχει κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου.

Halle Bailey και DDG«Ο κόσμος θέλει απεγνωσμένα να σε γνωρίσει», πρόσθεσε η Bailey, αναφερόμενη στις εικασίες για την τότε φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Η σταρ του “Color Purple” πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες εγκυμοσύνης όταν παρακολούθησε τα MTV VMAs τον Σεπτέμβριο του 2023 φορώντας ένα άνετο φόρεμα για να καλύψει την κοιλιά της.

Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε ότι η ηθοποιός «έμεινε μακριά από το ροζ χαλί» για να αποφύγει τη φωτογραφία.Ο γιος της Χάλι ΜπέιλιΜετά την εμφάνισή της, αρκετοί θαυμαστές πήγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υποθέσουν ότι η Halle Bailey έκρυβε ένα μωρό.

«Δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά αυτό το φόρεμα… το έκανε πολύ προφανές», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter εκείνη την εποχή.

Λίγους μήνες αργότερα, είπε στους θαυμαστές «να την αφήσουν ήσυχη» όταν ένας χρήστης των social media σχολίασε ότι είχε «μύτη εγκυμοσύνης».

Ωστόσο, ο DDG στην πραγματικότητα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Bailey την Πρωταπριλιά του 2023 μοιράζοντας ένα υπερηχογράφημα , αν και οι θαυμαστές θεώρησαν ότι ήταν ένα αστείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Bailey (@hallebailey)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έκλεψε την παράσταση η Ζωζώ Σαπουντζάκη – Χόρεψε με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο

Her News

Τζόυς Ευείδη: “Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης”

HerNewskl

BeReal: Το app που σε προκαλεί να είσαι αληθινός, διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα

Her News