HerNews.gr
Διεθνή

Dua Lipa – Callum Turner: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού

Η Dua Lipa και ο Callum Turner δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι το «νέο» ζευγάρι είναι «τρελαμένο ο ένας για τον άλλον».

Η τραγουδίστρια χαμογελούσε καθώς αποχώρησε από την εκδήλωση του Τύπου μαζί με την ομάδα της – μόνο για να συναντηθεί με τον ηθοποιό για δείπνο.

Οι δυο τους έδειχναν χαρούμενοι και άνετοι ενώ δειπνούσαν στη Σάντα Μόνικα μαζί με μια παρέα φίλων.

Μετά την έξοδο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε φεύγοντας από το εστιατόριο μαζί και – αν και δεν έδειχναν εμφανή σημάδια – δεν προσπάθησαν να κρύψουν την προφανή σχέση τους.

Ο Βρετανός ηθοποιός – ο οποίος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή σε δύο μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ – ήταν ντυμένος casual με φαρδύ cargo παντελόνι και ένα ογκώδες γκρι πουλόβερ, ενώ η  Dua Lipa φαινόταν κομψή με ένα πουκάμισο με άσπρο γιακά, ένα μακρύ μαύρο παλτό και ένα μαύρο παντελόνι.

Η Dua Lipa ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χοντρά σκουλαρίκια, ασορτί μεταλλικές γόβες και μια μικρή τσάντα.

Η τραγουδίστρια είχε πιασμένα τα κόκκινα μαλλιά της μισά πάνω, μισά κάτω, το ίδιο χτένισμα και τα ίδια κοσμήματα που φορούσε νωρίτερα την ημέρα ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards.

Η Dua Lipa φαίνεται ότι αποφάσισε να μη συμμετέχει σε οποιονδήποτε από τους εορτασμούς μετά τα βραβεία και αντ’ αυτού επέλεξε να περάσει το βράδυ με τον σύντροφό της.

Η Dua Lipa είναι ξανά ερωτευμένη: Δείτε ποιος Βρετανός ηθοποιός της έχει «κλέψει» την καρδιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: Το Πεκίνο κλείνει σταθμούς μετρό λόγω κρουσμάτων

Her News

Miss Universe 2023: Η «άσχημη» κίνηση από τη Μις Ταϊλάνδη προς τη νικήτρια του διαγωνισμού που δεν άρεσε στους θαυμαστές

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαρτονομίσματα με 500 πορτρέτα της βγαίνουν στο σφυρί

Her News