HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Είναι έγκυος η σύζυγος του Kanye West;

Σε μια τολμηρή ανάρτηση στο Instagram, ο Kanye West μοιράστηκε ένα προκλητικό στιγμιότυπο της συζύγου του, Bianca Censori εντείνοντας τις εικασίες εγκυμοσύνης μεταξύ των θαυμαστών.

Η Bianca Censori που πρόσφατα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας βόλτας, πόζαρε προκλητικά με ένα μικροσκοπικό στρινγκ κορμάκι.

Η εικόνα απαθανάτισε την Bianca στραμμένη μακριά από την κάμερα, φορώντας μαύρη μάσκα και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο. Φορώντας ένα σχεδόν διχτυωτό τρίγωνο κορμάκι, δίπλωσε τα χέρια της με τρόπο που υποδηλώνει μια προσπάθεια να κρύψει την κοιλιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Η ανάρτηση του ράπερ τροφοδότησε τις φήμες για επικείμενη προσθήκη στην οικογένεια του ζευγαριού. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Bianca εθεάθη στο κέντρο του Λος Άντζελες , τροφοδοτώντας περαιτέρω τα κουτσομπολιά.

Έκρυψε στρατηγικά το σώμα της κάτω από μια ακριβή, φαρδιά καμπαρντίνα Balenciaga , σε συνδυασμό με ένα αμάνικο, στενό κορμάκι με λεοπάρ σχέδιο. Το μοντέλο συνδύασε την εμφάνιση με δερμάτινες μπότες Miu Miu.

Ο Kanye πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Λας Βέγκας, ο Kanye άφησε να εννοηθεί η επιθυμία του για ένα ακόμη παιδί με την Bianca , εκφράζοντας το ως “τελικό στόχο”. Οι θαυμαστές, που έδωσαν προσοχή στους στίχους του ράπερ, επεσήμαναν ένα πρόσφατο τραγούδι όπου ανέφερε την παρορμητική του φύση και την επιθυμία να διευρύνει την οικογένειά του.

Η Bianca , η Επικεφαλής Αρχιτεκτονικής στο Yeeze , έκρυβε στρατηγικά τη μέση της κατά τη διάρκεια δημόσιων εξόδων, χρησιμοποιώντας αντικείμενα όπως λούτρινα ζωάκια και μαξιλάρια στο παρελθόν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς τον Δεκέμβριο του 2022. Καθώς οι εικασίες συνεχίζονται, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την επιβεβαίωση για το αν το πολυσυζητημένο ζευγάρι περιμένει όντως το πρώτο τους παιδί μαζί.

Kanye West: Σπάνια δημόσια εξομολόγηση αγάπης για τη σύζυγό του Bianca Censori

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νεκρό το ζευγάρι ελληνικής καταγωγής στην Αντιόχεια

Her News

Kelly Clarkson: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει βάρος

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Συναντήθηκε με την κόρη της στις γυναικείες φυλακές Χάρεν

Her News