HerNews.gr
Διεθνή

Έγκυος η Sofia Richie: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Elliot Grainge

Η Sofia Richie και ο Elliot Grainge θα γίνουν γονείς. Το μοντέλο αποκάλυψε στη Vogue την Πέμπτη 25/1 ότι είναι έγκυος στο πρώτο μωρό του ζευγαριού, το οποίο είναι κοριτσάκι.

Η ίδια έγραψε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία από τη φωτογράφιση του περιοδικού: «Οι καρδιές μας είναι γεμάτες με τόση αγάπη! Ευχαριστώ λοιπόν για όλη την υποστήριξή σας! Ανυπομονώ για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου».

Η Sofia Richie που είναι περίπου έξι μηνών, είπε στο περιοδικό ότι κράτησε τα νέα κρυφά για να «προστατέψει» τον χώρο της.

«Η εγκυμοσύνη είναι πραγματικά τρομακτική», εξήγησε. «Δεν συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τόσα πολλά ορόσημα που πρέπει να πετύχεις και τόσες πολλές δοκιμές που πρέπει να κάνεις. Για μένα, ήταν πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία και τον χώρο μας ως ζευγάρι».

Η Richie είπε ότι τόσο αυτή όσο και ο Grainge σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι έχουν μια κόρη.

«Και οι δύο πιστεύαμε ότι ήταν αγόρι, οπότε ήταν ένα πραγματικό σοκ», θυμάται η 25χρονη. «Το όνειρό μου στη ζωή είναι να κάνω μια κόρη αν και ο Έλιοτ είναι πολύ ενθουσιασμένος και για ένα κορίτσι».

Σοφία Ρίτσι και Έλιοτ Γκρέιντζ«Τώρα που το ανακοινώνουμε, έχω τόσες πολλές ιδέες», είπε αναφορικά με τις εμφανίσεις της προσθέτοντας, «θα διασκεδάσω λίγο με αυτό τώρα που μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω».

Η Sofia Richie και ο Grainge δημοσίευσαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021.

Σοφία Ρίτσι και Έλιοτ ΓκρέιντζΤο ζευγάρι «ξεκίνησε ως φίλοι», εξήγησε η σχεδιάστρια μόδας στο Who What Wear σε μια συνέντευξη του Αυγούστου.

«Όταν αρχίσαμε να είμαστε ζευγάρι, μου έδωσε απλώς ένα διαφορετικό συναίσθημα», θυμάται η κόρη του Lionel Richie. «Ήταν ένα αίσθημα ασφάλειας. Ήταν το συναίσθημα να σε εκτιμούν πραγματικά. Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ήξερα ότι ήταν ο σύζυγός μου».

Το στέλεχος της μουσικής έκανε πρόταση γάμου στη Sofia Richie τον Απρίλιο του 2022, με τη σχεδιάστρια μόδας να κάνει το ντεμπούτο της στο δαχτυλίδι αρραβώνων μέσω Instagram.

Η Sofia Richie φιλάει τον Elliot Grainge

«Το για πάντα δεν είναι αρκετό», έγραψε η Sofia στην εορταστική της ανάρτηση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα στη Γαλλία.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή στην τελετή του Απριλίου με μια προσαρμοσμένη τουαλέτα Chanel.

Sofia Richie: Εξομολογείται το αγαπημένο της trick στο μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τουρκία: Άκαρπες οι έρευνες της ΕΜΑΚ – Δεν βρέθηκε ίχνος ζωής στα συντρίμμια από την 24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ

Her News

Miley Cyrus: Αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε με τον νέο της σύντροφο Maxx Morando

HerNews ka

Ρις Γουίδερσπουν: Έφαγε το χιόνι πάνω από το αυτοκίνητό της – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka