HerNews.gr
Ελλάδα

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της – «Θα έρθουμε να σε βρούμε»

Η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη από τα Χανιά, που είχε συγκινήσει ολόκληρο το πανελλήνιο με τη δύναμη της ψυχής της, «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους της, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν.

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη έδινε μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου (σάρκωμα Ewing) από τον Ιούνιο του 2020 και  από τις αρχές Αυγούστου του 2023 νοσηλευόταν στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τους γονείς της.

Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πολύμηνη νοσηλεία της στο συγκεκριμένο Αντικαρκινικό Κέντρο χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κάτι που συνέβη χάρη στην πρωτοφανή ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με όποιον τρόπο μπορούσαν στο κάλεσμα που είχε απευθύνει η οικογένεια της Ραφαέλας.

Ο πατέρας της Ανδρέας Πιτσικάλης, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της Ραφαέλας, αποχαιρέτησε την κόρη του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ. Μπόρα ήταν πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι», έγραψε ο Ανδρέας Πιτσικάλης.

Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Έφυγε» από καρκίνο η μαχήτρια που συγκίνησε το πανελλήνιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πετράλωνα: Ο πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη και τον γιο του μαζί με θείους και φίλους – Τον κατήγγειλαν το 2017

Her News b

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας

HerNews ka

Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιάνγκ: Τα Καλλιστεία επιστρέφουν!

Her News