HerNews.gr
Health

Γίνε και εσύ σαν τη Victoria Beckham ακολουθώντας τις 4 συμβουλές της!

Πώς ξεκινά τη μέρα της η Victoria Beckham; Μοιράζεται τακτικά τη ρουτίνα περιποίησης και ευεξίας της μέσω του Instagram, γιατί είναι σαφές ότι η αιώνια ευέλικτη Βρετανίδα σχεδιάστρια βρίσκει την υγεία και την ευεξία της πολύ σημαντικά. 

Κάτι που η ίδια, αλλά και ο σύζυγός της David Beckham – που κάποτε αποκαλούνταν ο «μεγαλύτερος μετροσέξουαλ στη Βρετανία» – προσέχουν πολύ καθημερινά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της πρωινής της ρουτίνας μέσω Instagram Stories. Να τι μάθαμε.

Η πρωινή ρουτίνα της Victoria Beckham

Ξεκινά πάντα τη μέρα της με βιολογικό και αφιλτράριστο μηλόξυδο. Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει είναι να πίνει μερικές κουταλιές της σούπας με άδειο στομάχι. Το μηλόξυδο είναι μια φυσική θεραπεία που βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, υποστηρίζει την πέψη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αν και η Victoria το παίρνει ακατέργαστο, οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν την ανάμειξή του με νερό για να αποφευχθεί η διάβρωση του σμάλτου των δοντιών.

Το smoothie του Beckham

Ένα smoothie την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα… Τα smoothie είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, επειδή είναι εύπεπτα και μπορούν να μας βοηθήσουν να συμπεριλάβουμε πολλά θρεπτικά συστατικά στη διατροφή. Η Victoria και ο David τα κάνουν πράσινα με πολλά λαχανικά και όχι πολλά φρούτα. 
Επειδή τα πολλά φρούτα και τα πολύ λίγα λαχανικά μπορούν να προκαλέσουν αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, κάτι που μας κάνει να λαχταράμε φαγητό. Το smoothie των Beckhams περιέχει σπανάκι, μπρόκολο, σέλινο, αγγούρι, αβοκάντο, μήλο, λεμόνι και τζίντζερ, καθιστώντας το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες.

Προσωπική προπόνηση

Ο David και η Victoria δείχνουν επίσης τακτικά ότι ασκούνται μαζί. Ο προσωπικός γυμναστής των Beckhams, Bobby Rich, μοιράστηκε στο παρελθόν λεπτομέρειες για την καθημερινή τους προπόνηση. Η άσκηση είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για το ζευγάρι, γι’ αυτό και η Victoria κάνει προπόνηση πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Ο Rich όχι μόνο κάνει πολύ προπόνηση ενδυνάμωσης, αλλά καταρτίζει και ένα ετήσιο πλάνο με αντοχή, καρδιαγγειακή προπόνηση και αποθεραπεία. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το σώμα τους προκαλείται με όλους τους σωστούς τρόπους. Και μετά την προπόνηση; Στη συνέχεια η Victoria πίνει ένα smoothie με πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη (άρωμα βανίλιας), βατόμουρα, φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, αμύγδαλα, ένα μήλο και μια μπανάνα.

Η σχεδιάστρια τελειώνει με ένα πλάνο. Όχι τεκίλα, αλλά ένα μείγμα που αποτελείται από: φρέσκο ​​τζίντζερ, λεμόνι, μαύρο πιπέρι και κουρκουμά. Αυτή η ουσία είναι το απόλυτο αντιφλεγμονώδες παρασκεύασμα και μπορεί, μεταξύ άλλων, να βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών. Διατηρεί επίσης το δέρμα λαμπερό και προάγει την πέψη.

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πει στη 12χρονη κόρη της ότι είχε κάνει πλαστική στήθους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υγιεινή διατροφή για την πρόληψη της κολπίτιδας: Τροφές που προάγουν την υγεία του κόλπου

HerNews ka

Καούρες: Ποιες τροφές τις διώχνουν μακριά;

Her News b

Η άσκηση μόνο για τρία δευτερόλεπτα μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας, σύμφωνα με μελέτη

Her News