HerNews.gr
Beauty

Frosty Manicure: H τάση που προτείνουμε για το χειμερινό μανικιούρ!

Frosty Manicure

Tο Frosty Manicure είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αναβαθμίσετε το στιλ σας, ανεξαρτήτως του αν αγαπάτε τον χειμώνα ή όχι. Αν ανήκετε στις δεύτερες, η λάμψη του frosty manicure μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

Frosty Manicure

Ο κρύος και μουντός καιρός του χειμώνα μπορεί να προκαλέσει μελαγχολία, αλλά η μαγεία του χιονιού μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση. Είτε παίζετε στο χιόνι και φτιάχνετε χιονάνθρωπους, είτε απλά απολαμβάνετε ένα ζεστό κακάο μπροστά στο παράθυρο, το χιόνι έχει μια μαγική ιδιότητα.

Frosty Manicure: H τάση που προτείνουμε για το χειμερινό μανικιούρ!

Γιατί λοιπόν να μην ενσωματώσουμε αυτήν τη φωτεινή ενέργεια στο χειμερινό μανικιούρ μας; Ας αφήσουμε την λάμψη του χιονιού να εμπνεύσει τα νύχια μας και να δημιουργήσει μοναδικά looks.

Λαμπερή Λάμψη

Tα λαμπερά άκρα είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα, ειδικά όταν πρόκειται για την ασημί απόχρωσή τους. Σε αυτό το σχέδιο, η συνδυασμένη με το μαύρο προσδίδει μια ροκ νότα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο.

frosty Manicure

Frosty French
Αντί για τα παραδοσιακά χρώματα στις άκρες, προσθέστε λευκό περλέ βερνίκι και μικρές πέρλες. Είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι απαγορευτικό για τις πρωϊνές εμφανίσεις στο γραφείο.

Παγωμένα Νύχια:

Τα παγωμένα νύχια είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε έναν χειμερινό αέρα στο στιλ σας, προσθέτοντας λάμψη και φωτεινότητα στις κρύες μέρες. Εάν ανήκετε στις λάτρεις του χειμώνα, τα παγωμένα νύχια θα σας αναβαθμίσουν το στιλ, ενώ αν ανήκετε στις “αντι-χειμώνιες” ψυχές, θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Λαμπερή Λάμψη

 Τα λαμπερά άκρα σε ασημί απόχρωση είναι πάντα εντυπωσιακά. Σε συνδυασμό με μαύρο χρώμα, προσθέτουν μια ροκ νότα στο σύνολο σας. Αυτό το στυλ αναδεικνύει τη φωτεινότητα του χειμώνα και προσθέτει έναν δυναμικό χαρακτήρα στα νύχια σας.

Frosty Chrome

Το αστραφτερό chrome manicure είναι εμπνευσμένο από τη λάμψη του χιονιού στον ήλιο. Μπορείτε εύκολα να το πετύχετε μόνες σας. Απλώστε ένα λευκό βερνίκι ως βάση και προσθέστε ένα ανοιχτό shimmering σε ψυχρή απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι μια λαμπερή εμφάνιση που θυμίζει τη μαγεία του παγωμένου κόσμου.

Frosty French

Για ένα ανανεωμένο French manicure, αντικαταστήστε τα παραδοσιακά χρώματα στις άκρες με λευκό περλέ βερνίκι. Προσθέστε μικρές πέρλες για έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο, ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο ή για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Frosty Manicure

Sugar Plum Nails: Το πιο ρομαντικό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sofia Richie: Το ρομαντικό beauty look που υιοθέτησε στον γάμο της

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Υιοθέτησε το πιο chic μανικιούρ για το φθινόπωρο

HerNewskl

Καλοκαίρι: 5 λάθη ομορφιάς που μπορεί να κάνετε στις διακοπές

HerNewskl