HerNews.gr
Διεθνή

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

Η Taylor Swift έδωσε στον Travis Kelce ένα παθιασμένο φιλί αφού οι Κάνσας Σίτι Τσεφς κέρδισαν τους Σαν Φρανσίσκο στο Super Bowl του 2024.

«Ω, Θεέ μου», είπε στο τέλος καθώς του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά. «Απίστευτος!» πρόσθεσε καθώς του χάιδεψε την πλάτη.

Ο Kelce και οι Chiefs κέρδισαν τους 49ers με 25-22 στην παράταση στο Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας την Κυριακή.

Η Swift, που φορούσε μαύρο κορσέ και τζιν με ένα προσαρμοσμένο κολιέ “87”, πέταξε στο Βέγκας ακριβώς καθώς ξεκινούσε το παιχνίδι και τo παρακολούθησε από μια VIP σουίτα μαζί με τους φίλους Ice Spice, Blake Lively και Lana Del Rey.

Ήταν επίσης στη σουίτα με τους γονείς του Kelce, Donna και Ed, τον αδερφό του, Jason, και τη γυναίκα του Jason, Kylie.

Με τον συνηθισμένο της τρόπο, η τραγουδίστρια εθεάθη να ζητωκραυγάζει άγρια ​​και μάλιστα να πίνει μπύρα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Taylor Swift ήταν πάντα η υποστηρικτική από τότε που εκείνη και ο σταρ του NFL,  δημοσίευσαν το  ειδύλλιό τους τον Σεπτέμβριο του 2023, δύο μήνες αφότου εξέφρασε ενδιαφέρον για εκείνη στο podcast του «New Heights».

H Swift ήταν επίσης  παρών για να παρακολουθήσει τον Kelce και τους συμπαίκτες του να κερδίζουν τους Baltimore Ravens  στο Πρωτάθλημα AFC τον περασμένο μήνα, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση τους στο Super Bowl.

Μετά τη μεγάλη νίκη,  έσπευσε στο γήπεδο  για να χαιρετήσει τον συγκινημένο αθλητή  και να του δώσει αγκαλιές και φιλιά.

Το ζευγάρι  αντάλλαξε επίσης μερικά «σαγαπώ»  πριν ο Kelce επιστρέψει στα αποδυτήρια για να απολαύσει λίγο χρόνο με τα παιδιά.

Taylor Swift: Συνελήφθη ο «μανιακός stalker» που προσπάθησε να μπει στο σπίτι της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ανταμά Νιάν – Πρωταγωνιστούσε στο «Lupin» του Netflix

Her News

Ζιζέλ: Δάκρυσε κατά τη διάρκεια διάλεξης που έκανε στη Βραζιλία

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της Τζέιμς και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί

HerNews ka