HerNews.gr
Διεθνή

Ζιζέλ: Δάκρυσε κατά τη διάρκεια διάλεξης που έκανε στη Βραζιλία

Η Ζιζέλ δάκρυσε κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στην εκδήλωση VTEX στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, τη Δευτέρα. 

Το σούπερ μόντελ, που επισκέφθηκε τη χώρα της αυτή την εβδομάδα, κυριεύτηκε από συγκίνηση ενώ ανέβαινε στη σκηνή, ωστόσο, δεν είναι σαφές τι την οδήγησε σε κλάματα.

Η Ζιζέλ παρακολούθησε την πρώτη ημέρα της ετήσιας εκδήλωσης, όπου συνήθως γίνονται επαγγελματικά συνέδρια και διαλέξεις μπροστά σε μεγάλο κοινό.

 Εκεί ενώθηκε με τον πρόεδρο και συνιδρυτή του VTEX, Mariano Gomide, όπου συζήτησαν τις «προκλήσεις της Ζιζέλ να κατακτήσει τον κόσμο, τη δουλειά της για την υπεράσπιση της φύσης και το παραδειγματικό ταξίδι της στην επιχειρηματικότητα», σύμφωνα με δελτίο τύπου. 

Η εμφάνιση έκπληξη της Ζιζέλ ήρθε λίγες μέρες αφότου ο πρώην σύζυγός της Tom Brady μίλησε για το πώς το ζευγάρι συνεπιμελεί τα δύο παιδιά τους Benjamin και Vivian Lake.

Το ζευγάρι, που οριστικοποίησε το διαζύγιό του  τον Οκτώβριο του 2022, τώρα φροντίζει εναλλάξ τα παιδιά τους μετά τον χωρισμό τους.

O Tom Brady  είπε στο People  την περασμένη εβδομάδα ότι  τα δύο παιδιά τους περνούν ένα «πολύ καλό καλοκαίρι» χωρίζοντας τα ταξίδια μεταξύ κάθε γονέα.

«Θα πάμε στη Disneyland αύριο για να γιορτάσουμε γιατί είναι η τελευταία μέρα του σχολείου», εξήγησε ο πρώην παίκτης των Tampa Bay Buccaneers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

«Στη συνέχεια θα πάνε με τη μαμά τους για μερικές εβδομάδες στη Βραζιλία», συνέχισε  προσθέτοντας ότι στη συνέχεια θα ταξιδέψει μαζί τους στην Ευρώπη.

«Έχουν πολλά καλά σχέδια», πρόσθεσε ο Tom Brady ο οποίος είναι επίσης πατέρας του γιου του Jack, 15 ετών, με την πρώην Bridget Moynahan.

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σαν γονείς για να τους προσφέρουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ», έγραψε η Ζιζέλ ενώ ο Brady είπε στους followers του στο Instagram ότι τα παιδιά τους θα παραμείνουν το «κέντρο» της ζωής τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρουκ Σιλντς: Εγκαταλείπει το μπότοξ στα 58 της – «Φοβάμαι να μην δε μοιάζω με τον εαυτό μου»

HerNews ka

Η Apple γίνεται η πρώτη εταιρεία αξίας 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων

HerNews ka

Τζάστιν & Σοφί Τριντό: Διαζύγιο “βόμβα” για το πρωθυπουργικό ζεύγος του Καναδά

HerNews ka