HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Karate Kid: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας; Όλες οι πληροφορίες

Το εμβληματικό έπος “Karate Kid”, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον κινηματογράφο της δεκαετίας του 1980 , είναι έτοιμο για ένα άλλο συναρπαστικό κεφάλαιο με μια πολυαναμενόμενη συνέχεια.

Μετά την επιτυχία της αρχικής τριλογίας και του ριμέικ του 2010 με πρωταγωνιστές τους Jaden Smith και Jackie Chan, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της μαεστρίας των πολεμικών τεχνών στην ασημένια οθόνη.The Karate Kid cast - what happened next?

Ποιος είναι ο νέος πρωταγωνιστής του Karate Kid;

Σε μια τολμηρή κίνηση που συγχωνεύει τα αγαπημένα franchise, η Sony Pictures όρισε τον ηθοποιό Ben Wang ως νέο πρωταγωνιστή της επερχόμενης ταινίας. Ο Wang , γνωστός για τους ρόλους του στα “MacGyver”, “The Last OG” και “Search Party”, έγινε γνωστός με την συναρπαστική ερμηνεία του στη σειρά “American Born Chinese” της Disney+.

Μετά από μια εκτεταμένη παγκόσμια αναζήτηση και αμέτρητες οντισιόν, ο Wang εμφανίστηκε ως ο ιδανικός για τον ρόλο, επιδεικνύοντας όχι μόνο την υποκριτική του ικανότητα αλλά και την ικανότητα σε διάφορους κλάδους πολεμικών τεχνών.

Η βαθιά του σχέση με τον χαρακτήρα εντυπωσίασε την ομάδα παραγωγής, εξασφαλίζοντάς του τον πολυπόθητο ρόλο στο reboot του Karate Kid.

Ο χαρακτήρας του Wang , ο οποίος θα έχει καθοδήγηση από τους εμβληματικούς χαρακτήρες Daniel Larusso και Lord Han, που υποδύονται οι Ralph Macchio και Jackie Chan αντίστοιχα, θα χρησιμεύσει ως η γέφυρα μεταξύ των δύο θρυλικών franchise.

Karate Kid' casts Ben Wang of 'American Born Chinese' for new filmΗ ταινία υπόσχεται να προσφέρει ένα συναρπαστικό μείγμα νοσταλγίας και φρέσκιας αφήγησης, συναρπάζοντας το παλιό και το νέο κοινό.

Με προγραμματισμένη ημερομηνία πρεμιέρας στις 13 Δεκεμβρίου 2024, η κυκλοφορία της ταινίας Karate Kid θα συμπέσει με την ολοκλήρωση της αναγνωρισμένης σειράς του Netflix «Cobra Kai», που βρίσκεται σε παραγωγή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Τελευταία συναυλία για φέτος στις 4 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Her News

Avatar: The Way of Water: Στο Top 10 των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών

Her News

Street Market By Artistes: Ανακαλύψτε τις καλύτερες χειροποίητες δημιουργίες και εκλεκτά τρόφιμα

HerNews ka