HerNews.gr
Social News

Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και είναι γνωστή ως η γιορτή του έρωτα και της φιλίας. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα δίνοντας δώρα στους αγαπημένους τους και εκφράζοντας την αγάπη και την εκτίμησή τους.

Είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να εκφράσουν την αγάπη τους και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους τους, έτσι και τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz γιορτάζουν την ημέρα με τρυφερές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις των celebrities για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς

Με μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία, η Βίκυ Καγιά γιόρτασε την ημέρα του έρωτα γράφοντας «Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης

Η Εριέττα Κούρκουλου γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιό τους γράφοντας:

«Εμπορικό», «γραφικό»… «περιττό»;
Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας!
Εγώ λατρεύω την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα!
Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο
Εάν κάτι αξίζει εξ’άλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ – το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας. Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε». 

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής

«Η αγάπη μου», έγραψε σε φωτογραφία με τον σύζυγό της η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου.

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας 

«Να είστε πάντα ερωτευμένοι με τη ζωή , να μαλώνετε με υγεία και χιούμορ ,να σκέφτεστε πως σίγουρα υπάρχει κάποιος για εσάς αλλά αν δεν έρχεται να μην λυσσάτε στο ψάξιμο και όταν τον βρείτε να είστε πανέτοιμοι πια για όλους τους συμβιβασμούς με την απόλυτη θέληση σας !!! Αυτό για σήμερα και για κάθε μέρα. Απόστολε σου στέλνω μήνυμα πως σε αγαπώ και θα το φωνάζω», έγραψε η Ρούλα Ρέβη σε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος 

Η ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο γράφοντας: «Αγαπηθείτε. Όχι μόνο σήμερα … κάθε μέρα».

Όλες θα θέλαμε έναν David Beckham: Οι τρυφερές ευχές στη Victoria για τον Άγιο Βαλεντίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός

HerNews ka

Γιούλικα Σκαφιδά: Γέννησε η αγαπημένη ηθοποιός

HerNews ka

Θύμα κλοπής ο Χρήστος Χολίδης – Του έκλεψαν τη μηχανή

Her News