HerNews.gr
Social News

Hilary Swank: Αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Hilary Swank αποκάλυψε τα ονόματα των διδύμων της σε ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ηθοποιός που υποδέχτηκε τον γιο και την κόρη της πέρυσι με τον σύζυγό της, Philip Schneider, μπήκε στο Instagram της την Τετάρτη για να επιδείξει τα μικρά της στην παραλία.

Οι πλάτες των 10 μηνών παιδιών της φαίνονταν στην κάμερα καθώς τα ονόματά τους «Aya» και «Ohm» ήταν γραμμένα στην άμμο.

«Έχω μια γεμάτη εβδομάδα με talk show μπροστά μου όπου θα μοιραστώ τη νέα μου ταινία και μια διασκεδαστική συνεργασία, αλλά σκέφτηκα ποια καλύτερη μέρα να μοιραστώ πρώτα τα ονόματα των δύο μικρών μου με όλους εσάς» έγραψε η Hilary Swank στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

Και πρόσθεσε: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υ.Γ. Ποιος άλλος έχει μωρά που πιστεύουν ότι η άμμος είναι βρώσιμη;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Swank (@hilaryswank)

Η κόρη της Hilary Swank, Aya, ήταν ντυμένη με ένα ροζ μαγιό με φράουλες σε συνδυασμό με ένα λευκό καπέλο για τον ήλιο, ενώ το αγοράκι της φορούσε ένα μπλε μαγιό με στάμπες ψαριού.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2023 ότι καλωσόρισε τα δίδυμα, αλλά δεν μοιράστηκε την ακριβή ημερομηνία γέννησής τους.

«Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι!) άξιζε τον κόπο. Καλό Πάσχα! Ανάρτηση από τον απόλυτο Παράδεισο», έγραψε στο Instagram δίπλα σε μια φωτογραφία της να κρατάει τα παιδιά της.Χίλαρι ΣουάνκΗ Swank και ο Schneider παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 πριν ανακοινώσουν ότι επέκτειναν την οικογένειά τους τέσσερα χρόνια αργότερα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα της εγκυμοσύνης της σε πολλές πρωινές εκπομπές, ξεκινώντας με το «Good Morning America» τον Οκτώβριο του 2022.

«Αυτό είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό», αποκάλυψε. «Το επόμενο πράγμα μου είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μόνο ενός αλλά δύο».Χίλαρι ΣουάνκH Swank ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Chad Lowe για 10 χρόνια πριν χωρίσουν το 2007 – αλλά δεν έκαναν ποτέ παιδιά.

Hilary Swank: H φωτογράφηση της λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με ονόμαζαν trash και κιτς, μαζί με άλλες βλακείες»

Her News b

Doutzen Kroes: Οι διακοπές της στην χώρα μας και ο Οδυσσέας Ελύτης

HerNews ka

H Τζούλια Νόβα ποζάρει με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl