HerNews.gr
Διεθνή

Kristen Stewart: Όπως δεν την έχουμε ξανά δει για το εξώφυλλο του Rolling Stone

Η Kristen Stewart θέλει να κάνει «το πιο gay πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας».

Η πρώην σταρ του «Twilight» γδύθηκε για το πιο πρόσφατο εξώφυλλο του Rolling Stone, ποζάροντας με το χέρι της μέσα σε ένα μποξεράκι, ενώ κοίταζε σαγηνευτικά την κάμερα.

Η 33χρονη ηθοποιός συνδύασε το εσώρουχο Bike Athletics με ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο Vena Cava χωρίς φερμουάρ, το οποίο αποκάλυπτε τον κορμό της.Kristen StewartΗ Stewart, η οποία αποκάλυψε πως είναι queer το 2017, είπε ότι ήθελε να «στείλει ένα μήνυμα» και να «ανατρέψει το σενάριο του φύλου» με το ριψοκίνδυνο εξώφυλλο.

«Αν πέρασα ολόκληρη τη σειρά Twilight χωρίς ποτέ να κάνω εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σεξουαλικά σύμβολα», είπε στο ρεπορτάζ, αναφερόμενη στους συμπρωταγωνιστές της Robert Pattinson και Taylor Lautner.Kristen Stewart«Τώρα, θέλω να κάνω το πιο ομοφυλόφιλο πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας», συνέχισε.

«Αν μπορούσα να μεγαλώσω λίγο μουστάκι, αν μπορούσα να το μεγαλώσω τρίχες στην κοιλιά μου και να ξεκουμπώσω το παντελόνι μου, θα το έκανα».

Ένα άλλο στιγμιότυπο από την αποπνικτική φωτογράφιση την έδειχνε να ανοίγει τα πόδια της φορώντας ένα γραφικό μπλουζάκι που έγραφε «Φάε με».Kristen StewartKristen StewartΔιαμόρφωσε επίσης ένα vintage σακάκι Winlit και κόλλησε σαγηνευτικά το δάχτυλό της στο στόμα.

Σε άλλο σημείο της φωτογράφισης, πόζαρε με ενδυματολογική αλλαγή, σηκώνοντας το μπλουζάκι της πάνω από το κεφάλι της για να φανεί η γυμνή της πλάτη.

Η Kristen Stewart συλλογίστηκε την εμμονή της στο παρελθόν να δείχνει «κανονική και καυτή» αφού δέχθηκε bullying επειδή εμφανίστηκε στο γυμνάσιο με αξύριστα πόδια.Kristen Stewart«Ήμουν σε φάση “Κουλ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσπαθήσω να καταλάβω πώς να μοιάζω με κορίτσι και να κάνω τους άντρες να με συμπαθήσουν», θυμάται.

Ωστόσο, η Stewart σημείωσε ότι «ποτέ δεν ένιωθα ότι προσποιούμουν θηλυκότητα για να αποκομίσω τα οφέλη της με τρόπο που την ένιωθα σαν ψέμα».

«Είμαι πολύ ρευστή και ποτέ δεν ένιωσα “Ω, ουάου, έκανα αυτό το ψέμα για πολύ καιρό για να βρω δουλειά”», συνέχισε.

«Αυτό θα ήταν λάθος. Πέρασα καλά παίζοντας με όλες τις τονικές ιδιότητες. Αλλά υπάρχει τόσο μεγάλο περιθώριο επιτυχίας όταν επιλέγεις το κοριτσίστικο. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό το άλλο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η σταρ παραδέχτηκε ότι πάλευε με έντονο άγχος στην αρχή του Twilight.Kristen StewartΑποκάλυψε ότι η ψυχική της υγεία υπέφερε τόσο πολύ που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού βρήκε τον εαυτό της «ανίκανο να την ξεκλειδώσει πρώτα».

«Μου έδωσαν ένα ενδοφλέβιο και ένα ήπιο ηρεμιστικό και άρχισα να ηρεμώ και τα χέρια μου άρχισαν να ανοίγουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Morgan Freeman: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

HerNews ka

Σακίρα: 8 χρόνια φυλάκιση για φορολογική απάτη ζητούν οι εισαγγελείς

Her News