HerNews.gr
Διεθνή

Emma Stone: Κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού – Δάκρυσε μιλώντας για τη μητέρα της

Η Emma Stone έχει μια απίστευτη γυναίκα δίπλα της πάντα: τη μαμά της.

Η ηθοποιός κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στα 2024 EE BAFTA Film Awards την Κυριακή στο Λονδίνο και χρησιμοποίησε την ομιλία αποδοχής της για να τιμήσει τη μητέρα της.

Αφού αστειεύτηκε ότι κατέκτησε την αγγλική προφορά για να παίξει την Bella Baxter στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, η Emma Stone δάκρυσε ενώ εστίαζε στα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Θέλω απλώς να το πω αυτό σε περίπτωση που δεν έχω ξανά την ευκαιρία», είπε η σταρ. «Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τη μαμά μου γιατί είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνωρίζω στον κόσμο και με εμπνέει κάθε μέρα και πάντα με έκανε να πιστέψω μια τέτοια τρελή ιδέα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο και είμαι πέρα ​​για πέρα ​​ευγνώμων».

Και συνέχισε: «Χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένης της ζωής μου, οπότε ευχαριστώ και γι’ αυτό, μαμά. Ευχαριστώ πολύ».

Η Emma Stone έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Επιλογής Κριτικών για τον ρόλο. Είναι επίσης υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού στα επερχόμενα SAG Awards το επόμενο Σαββατοκύριακο και στα Όσκαρ τον Μάρτιο.

Ήταν μια μεγάλη βραδιά για το Poor Things την Κυριακή, με την ταινία να παίρνει συνολικά πέντε βραβεία. Αυτά περιλαμβάνουν το βραβείο της Emma Stone, καθώς και νίκες στα κοστούμια, μακιγιάζ και μαλλιά, σχεδιασμό παραγωγής και ειδικά οπτικά εφέ.

Τα βραβεία BAFTA 2024 πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και μεταδόθηκαν στο BritBox στις ΗΠΑ.

Emma Stone: Κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στα Critics Choice 2024 με το «Poor Things»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Oι μεγάλες αποκαλύψεις για την επανασύνδεση της Carrie με τον Aidan!

HerNewskl

Kendall Jenner: Την “τρόλαραν” επειδή έμαθε να κρατάει μια ομπρέλα μόνη της

HerNews ka

Αποκάλυψη σοκ για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο

Her News b