HerNews.gr
Διεθνή

Emma Stone: Κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στα Critics Choice 2024 με το «Poor Things»

Η Emma Stone βραβεύτηκε την Κυριακή για τον ρόλο της ως Bella Baxter στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου. Ξεκίνησε την ομιλία της αποδοχής λέγοντας ότι ήταν σε «πλήρες σοκ» για να λάβει το βραβείο. «Αυτό είναι εντελώς τρελό», είπε.

«Το να υποδύομαι την Bella ήταν μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου. Ερμηνεύοντας αυτόν τον ρόλο είχα την ευκαιρία να ξεμάθω πολλά πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την ντροπή και τις συμβάσεις που μας επιβάλει η κοινωνία. Είμαι πολύ ευγνώμων στους κριτικούς… αλλά μαθαίνω να μη με νοιάζει τι πιστεύετε», δήλωσε αστειευόμενη η Emma Stone.

Η νίκη της Stone στα Critics Choice Awards έρχεται λίγο μετά τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες του 2024 , όπου η σταρ κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία ή μιούζικαλ.

Η Stone ήταν  ανοιχτή σχετικά με το γιατί την τράβηξε ο ρόλος  της Bella, εξηγώντας ότι «αισθανόταν σαν αποδοχή του τι είναι να είσαι γυναίκα, να είσαι ελεύθερη, να φοβάσαι και να είσαι γενναία».

«Καταλαβαίνει τι σημαίνει να είσαι μέλος της κοινωνίας», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Emma Stone στο Poor Things.Η Barbie κυριάρχησε στη λίστα ταινιών με 18 συνολικά υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, με τους Oppenheimer και Poor Things να σημειώνουν 13.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Εμφανίστηκε χαρούμενη & γεμάτη ενέργεια σε αγώνα χόκεϊ – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πει στη 12χρονη κόρη της ότι είχε κάνει πλαστική στήθους

HerNews ka

Gigi Hadid: H σπάνια φωτογραφία με την πανέμορφη κορούλα της

HerNewskl