HerNews.gr
Social News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μας παίρνει μαζί της στα backstage του J2US (ΒΙΝΤΕΟ)

Το J2US έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο 17/2 όπου και γνωρίσαμε τα 17 ζευγάρια τα οποία μας χάρισαν μια βραδιά γεμάτη κέφι, χαρά και διασκέδαση.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε επιφυλάξει για τους θεατές αμέτρητες εκπλήξεις και δώρα, ενώ μάλιστα κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας μέσο όρο 16,8% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας σε τέταρτο το 19,8%.

Ένα από τα ζευγάρια που σίγουρα ξεχώρισαν και έχουν να δώσουν πολλά στη σκηνή του J2US, είναι η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Χρίστο Αντωνιάδη οι οποίοι τραγούδησαν το «Ας Τα Λέμε Καλά» και ξεσήκωσαν το κοινό.Μάλιστα το ζευγάρι απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και από την κριτική επιτροπή με τη Δέσποινα Βανδή να λέει στη Μπάγια Αντωνοπούλου: «Βγήκες σαν να ήταν η σκηνή δική σου».

Ακολούθως, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Μπάγια μου, δεν ήξερα ότι είσαι τόσο ωραία, είσαι εκρηκτικά ωραία! Θα αποκτήσεις και τη σωστή φωνή αλλά είσαι τόσο ωραία που να μην τη δουλέψεις μια χαρά».

Όσο τα 17 ζευγάρια ετοιμάζονται για το επόμενο live του J2US το επόμενο Σάββατο 24/2, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok με backstage στιγμές από το μουσικό show.

Το βίντεο που ανήρτησε η δημοσιογράφος, συνοδεύεται από το ένα τραγούδι για το J2US που το τραγουδά η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως θα δεις παρακάτω, η Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία λάμπει μέσα στο καταπληκτικό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα, μας δείχνει μερικά πλάνα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του J2US αλλά και πλάνα με τον Χρίστο Αντωνιάδη.

Το βίντεο «κλείνει» με τη μοναδική τους ερμηνεία του «Ας Τα Λέμε Καλά».

Δείτε το βίντεό της Μπάγιας Αντωνοπούλου:

@bayaant Το #J2US ειναι η αιτία που χορεύω 🎶 (και τραγουδώ)🤎 Τα λέμε το Σάββατο στις 20:00 στον @Alpha TV ♬ πρωτότυπος ήχος – Bayaant

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έβαλε «φωτιά» στο J2US με τη λαμπερή παρουσία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια»

Her News b

Τζόυς Ευείδη: “Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης”

HerNewskl