HerNews.gr
Διεθνή

Ηνωμένες Πολιτείες: Πασίγνωστη YouTuber καταδικάστηκε για βάναυση κακοποίηση των παιδιών της

Η CBS ανέφερε μια συγκλονιστική είδηση ​​που επηρεάζει μια από τις πιο σημαντικές YouTuber των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ruby Franke, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται συμβουλές μητρότητας στο YouTube, έχει καταδικαστεί σε τέσσερις συνεχόμενες ποινές φυλάκισης από ένα έως 15 χρόνια για βαριά παιδική κακοποίηση των παιδιών της, στα οποία φέρεται να αρνήθηκε τα βασικά δικαιώματα.

Φέρεται ότι αρνούνταν τακτικά στα 6 παιδιά της «το φαγητό, το νερό και κρεβάτια για να κοιμηθούν».Ruby Franke and Jodi Hildebrandt Sentenced for Child AbuseΣύμφωνα με τα λόγια του εισαγγελέα της Γιούτα , Έρικ Κλαρκ, η Ruby Franke δημιούργησε ένα «περιβάλλον που μοιάζει με στρατόπεδο συγκέντρωσης» για τα παιδιά της, τα οποία είχαν επίσης αποκλειστεί από «σχεδόν όλες τις μορφές ψυχαγωγίας» και κρατήθηκαν υπό αυστηρούς κανόνες και μακριά από οποιαδήποτε αλληλεπίδραση.

Η σκληρή ζωή των παιδιών της YouTuber Ruby Franke

Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα ΜΜΕ, η YouTuber έδενε, χτυπούσε και κλώτσαγε τα παιδιά, ενώ τους αρνήθηκε φαγητό και τα ανάγκαζε να δουλεύουν το καλοκαίρι στον ήλιο και χωρίς καμία προστασία, κάτι που τους είχε προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

Η Franke , ωστόσο, δεν ήταν η μόνη που καταδικάστηκε. Στην ίδια ποινή καταδικάστηκε και η Jodi Hildebrandt. Και οι δύο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο κανάλι «8 Επιβάτες». Ο κόσμος έμαθε για την υπόθεση χάρη στο γεγονός ότι ένα από τα μικρά, σε εμφανή κατάσταση υποσιτισμού, είχε φύγει από το σπίτι και είχε καταγγείλει την υπόθεση.Ruby Franke: Parenting advice YouTuber given maximum sentence for child abuse | RNZ News

Μετά από αυτό, το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο συνελήφθησαν και οι δύο από τους ανακριτές.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν μια άλλη από τις 10χρονες κόρες της Franke στο σπίτι της Hildebrandt. Και οι δύο παραδέχθηκαν την ενοχή τους και την περασμένη Τρίτη άκουσαν την ετυμηγορία.

Τώρα θα εναπόκειται στο Συμβούλιο Συγγνώμης και Αποφυλάκισης της Γιούτα να καθορίσει πόσο καιρό η Ruby Franke και η Jodi Hildebrandt θα παραμείνουν πίσω από τα κάγκελα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπερνάρ Αρνό: Πώς ο CEO της Louis Vuitton έγινε ο 2ος πιο πλούσιος του κόσμου

Her News

Πάει… γυρεύοντας για νέα αγωγή από τον Τζόνι Ντεπ η Άμπερ Χερντ

Her News b

Khloe Kardashian: Ξανά μαμά με πατέρα τον άντρα που την απάτησε!

HerNewskl