HerNews.gr
Διεθνή

Halle Bailey: Ο σύντροφός της αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη της «απλώς συνέβη»

Ο DDG και η Halle Bailey ήξεραν ότι ήταν προορισμένοι να γίνουν γονείς. 

Σε μια αποκλειστική προεπισκόπηση του επεισοδίου της Τετάρτης του The Jason Lee Show που μοιράστηκε με το PEOPLE, ο 26χρονος YouTuber κάθισε με τον οικοδεσπότη για να συζητήσει τη στιγμή που αυτός και η ηθοποιός ήξεραν ότι το έβλεπαν σοβαρά για τη δημιουργία οικογένειας.

Στο κλιπ, ο DDG παραδέχτηκε ότι «απλά συνέβη» όταν ο Lee ρώτησε για το ζευγάρι που έγιναν γονείς. «Δεν στοχεύαμε για μωρό, αλλά κάπως συνέβη», είπε. «Τι θα κάνουμε;».Halle Bailey shows off her bare baby bump while twerking with sister Chloe

Ο Lee επισημαίνει ότι το νεαρό ζευγάρι – που δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιό του τον Μάρτιο του 2022 – και οι δύο είχαν πολλά να συμβαίνουν εκείνη την εποχή και ρώτησε τον ράπερ πώς συμφώνησαν ότι το να έχουν ένα παιδί ήταν το καλύτερο για αυτούς.

«Είσαι σε περιοδεία και είσαι επιτυχημένος από μόνος σου και πέτυχες. Είναι επιτυχημένη από μόνη της και μόλις βγήκε από τη μεγαλύτερη ταινία, όπως ποτέ και από όλο το δράμα που ακολούθησε αυτό», είπε ο Lee, αναφερόμενος φαινομενικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο ριμέικ της Disney για το “Η Μικρή Γοργόνα” και τη διαμάχη γύρω από το κάστινγκ της.Who is DDG? Meet Halle Bailey's boyfriend amid pregnancy rumors«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση για ενήλικες στις αρχές των 20 σου», είπε ο Lee για την Bailey και τον DDG που συνέχισαν την εγκυμοσύνη τους σε μια εποχή που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους. 

«Και οι δύο έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον να γίνουμε γονείς», απάντησε ο DDG. «Και νιώθω ότι πάντα ήθελε να γίνει μαμά. Πάντα εκπέμπουμε αυτή την ενέργεια και πάντα ήθελα ένα παιδί. Οπότε, από εκεί και πέρα ​​πήραμε την απόφαση να το ολοκληρώσουμε». 

Halle Bailey: Ο σύντροφός της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την Πρωταπριλιά αλλά κανείς δεν τον πίστεψε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Επιστρέφει στην Αλβανία για να αλλάξει τρόπο ζωής!

HerNewskl

Mπρούκ Σιλντς – Πάμελα Άντερσον: Δύο διαφορετικές γυναίκες, ένα κοινό τραύμα…

Her News

Λιούις Χάμιλτον: Αποκαλύπτει σε ποιον κλάδο θα επικεντρωθεί όταν αποσυρθεί από τη Formula 1

HerNews ka