HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αποκάλυψη έκπληξη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/2 σε dinner party που διοργανώθηκε σε μαγαζί που ανήκει στον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών αποκάλυψε τα ευχάριστα.

Με τη μητέρα της στο πλευρό της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα μαύρο ριχτό φόρεμα με την κοιλίτσα της να είναι αρκετά εμφανής.

Όταν οι δημοσιογράφοι της είπαν πως πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έγκυος, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε το ευτυχές γεγονός.«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πρώτη εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μετά από ένα διάστημα που τα δημοσιεύματα και οι φήμες ότι είναι έγκυος ολοένα και αυξάνονταν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο του 2022 με μια τρυφερή φωτογραφία.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.

Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας εκείνη την εποχή.Τον Ιανουάριο του 2023 η πανέμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιό της Βλάσση και μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή», ήταν τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιά δημοσιογράφος θα αντικαταστήσει την Εύα Αντωνοπούλου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Her News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Her News b

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό της εγκύου συντρόφου του

HerNews ka