HerNews.gr
Beauty

Αγνώριστη η Angelina Jolie: Έβαψε τα μαλλιά της ξανθά

Η Angelina Jolie εθεάθη με πιο ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά καθώς έφευγε από το κατάστημα ρούχων της που άνοιξε πρόσφατα, Atelier Jolie , στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

Η ηθοποιός φαινόταν αγνώριστη με τα νέα της ξανθά μαλλιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Η Angelina Jolie φαινόταν να έχει ένα φρέσκο ​​χτένισμα, το οποίο ήταν χωρισμένο στο πλάι και κομμένο με απαλές γωνίες που πλαισίωναν το γωνιακό σαγόνι της και τα ψηλά ζυγωματικά της.

Η καλλονή του Χόλιγουντ, που άρχισε να ανοίγει τα μαλλιά της πέρυσι, ήταν κομψά ντυμένη με ένα μακρύ μαύρο μάλλινο παλτό πάνω από ένα απλό λευκό τοπ.

Έφερε επίσης μια μεγάλη μαύρη χιαστί τσάντα με ένα απόσπασμα από την ταινία της του 1999, «Girl, Interrupted», χαραγμένο στο λουρί.

Η Jolie άνοιξε το νέο της κατάστημα ρούχων – που βρίσκεται μέσα σε έναν χώρο στο NoHo που ήταν στο παρελθόν το στούντιο και το σπίτι του Jean-Michel Basquiat – τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ανθρωπίστρια φόρεσε ορισμένα από τα σχέδιά της για το εξώφυλλό της στο WSJ εκείνο τον μήνα και μοιράστηκε τις βλέψεις της να δημιουργήσει μια «ηθική επιχείρηση».Αντζελίνα Τζολί

Η Angelina Jolie είπε στο περιοδικό ότι «σύστησε μια επιτροπή για να καθοδηγήσει την προσέγγιση της μάρκας στην προμήθεια και την παραγωγή».

«Μπορούμε να αποφύγουμε να κάνουμε πραγματική ζημιά—όχι μόνο στη γη, αλλά και στους εργάτες ενδυμάτων; Είναι δυνατόν να πάω κάπου και να απολαύσω να φτιάχνω ρούχα, να απολαμβάνω να φοράω ρούχα και να μην κάνω κακό σε κανέναν; Και στην πραγματικότητα ίσως να φέρεσαι καλά στους ανθρώπους;» είπε.

Το Atelier Jolie θα πουλήσει την επωνυμία της καθώς και άλλες βιώσιμες ετικέτες και η τοποθεσία λιανικής διαθέτει ένα καφέ που ονομάζεται Eat Offbeat, το οποίο «διοικείται από πρόσφυγες και μετανάστες σεφ».Angelina Jolie

Η Jolie μίλησε επίσης για τις προτιμήσεις της στη μόδα, λέγοντας στο περιοδικό ότι λατρεύει τα υπερμεγέθη παλτό Saint Laurent και Celine. Λέει ότι η επιλογή της μόδας βοηθάει «να προβάλει μια εικόνα ακλόνητης, γυναικείας ασφάλειας στα παιδιά της».

«Η κόρη μου αστειεύεται ότι φοράω πάρα πολλές καμπαρντίνες», είπε στο WSJ.

Angelina Jolie: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το νέο της κατάστημα που θα διοικείται από σεφ πρόσφυγες και μετανάστες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rice Water: Η νέα τάση του TikTok για το Instant Glass Skin – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

HerNews ka

Demi Lovato: H ριζική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

HerNewskl

Glitter ombre nails: Συνδυάζει το φυσικό ξεθώριασμα με τη λάμψη!

HerNewskl