HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν – Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ: Έφυγαν μαζί από το πάρτι των Όσκαρ (ΦΩΤΟ)

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Oντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ τράβηξαν τα βλέμματα καθώς αποχωρούσαν από το πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair του 2024, εν μέσω φημών ότι είναι ζευγάρι.

Η σταρ των «Kardashians» και ο παίκτης των Baltimore Ravens φωτογραφήθηκαν κατά την έξοδο από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Wallis Annenberg στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, μαζί με την καλύτερή της φίλη και διευθύντρια της εταιρείας KKW Brands, η οποία εθεάθη να μιλά στο τηλέφωνό της.

Η Κιμ Καρντάσια έλαμπε με ένα Balenciaga φόρεμα, ενώ ο Μπέκαμ Τζούνιορ επέλεξε μια δερμάτινη εμφάνιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια για το σουαρέ.

Φαίνεται ότι το φημολογούμενο ζευγάρι είχε μια πολυάσχολη βραδιά μαζί, καθώς εθεάθησαν επίσης να αποχωρούν από το afterparty του Jay-Z και της Beyoncé μαζί.

Οι φήμες γύρω από την Κιμ Καρντάσιαν και τον αστέρα του NFL,  άρχισαν να φουντώνουν τον Σεπτέμβριο του 2023, με μια πηγή να επιβεβαιώνει στο Page Six ότι το δίδυμο έκανε «παρέα χαλαρά» μετά τον χωρισμό του με τη Λόρεν Γούντ.Σύμφωνα με άλλες πηγές ο Μπέκαμ και η Γουντ – που δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους το 2019 και απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Φεβρουάριο του 2022 – χώρισαν νωρίτερα το 2023.

Η Καρντάσιαν και ο Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ αναζωπύρωσαν τις φήμες για ραντεβού όταν τους είδαν να περνούν χρόνο μαζί στο πάρτι του Jay-Z και της Beyoncé πριν από τα Grammy τον Φεβρουάριο και βρέθηκαν για άλλη μια φορά το Σαββατοκύριακο του Super Bowl.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odell Beckham Jr (@obj)

Το Us Weekly ανέφερε εκείνη την εποχή ότι η σχέση του ζευγαριού «γίνονταν σοβαρή», αν και προσανατολίζονταν στην τάση της Καρντάσιαν για τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο Οντέλ Μπέκαμ προτιμά μια πιο ιδιωτική προσέγγιση.

Μια πηγή εξήγησε ότι ο αθλητής είναι «χαμηλών τόνων, ενώ η Κιμ είναι πιο συνηθισμένη στα φώτα της δημοσιότητας», προσθέτοντας ότι «προσπαθούν να καταλάβουν τα επόμενα βήματα».

Η Καρντάσιαν ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Κάνιε Γουέστ , με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά.

Kim Kardashian: Έλαμψε στα Όσκαρ με bodycon φόρεμα από Balenciaga

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stella McCartney: Λανσάρει τη δική της vegan & clean σειρά περιποίησης!

HerNewskl

ΟΗΕ: “Θεαματική αύξηση” στην παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Έτσι ανακοίνωσε στον γιό της Λούις την κατάσταση της υγείας της

HerNews ka