HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Έλαμψε στα Όσκαρ με bodycon φόρεμα από Balenciaga

Η Kim Kardashian φαινόταν λαμπερή με ένα λευκό φόρεμα Balenciaga με κοφτερό, γωνιώδες ντεκολτέ καθώς παρευρέθηκε στο ετήσιο πάρτι των Oscars του Vanity Fair την Κυριακή, μετά την προβολή μιας επικής διαφήμισης Skims κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ.

Το φορμαρισμένο φόρεμά της παρουσίαζε μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση, με την Kardashian να επιλέγει να καλύψει τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της σιλουέτας της με λαιμόκοψη που κάθεται πάνω από το μπούστο της.

Η Kardashian επέλεξε λίγα αξεσουάρ εκτός από ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

Η Kardashian άφησε τα μαλλιά της κάτω με ένα κλασικό χτένισμα τύπου vagκαι ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Πόζαρε για λίγο στο κόκκινο χαλί με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου πριν τα βγάλει για το πάρτι.

Αν και αυτό δεν ήταν το πρώτο της τηλεοπτικό σποτ στο Skims -πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση του 2021 για την επωνυμία εν μέσω διαμάχης ότι είχε αλλάξει τη μέση της – ήταν σίγουρα αξέχαστη.

Η ιδρυτής της Skims έπαιξε σχεδόν 30 χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού της σποτ, παίζοντας στους ρόλους όλων, από δοκιμαστή προϊόντων έως βοηθό εργαστηρίου, καθώς προωθούσε την επωνυμία ρούχων και εσωρούχων της.

Αν και δεν έχουμε δει την Kim στο κόκκινο χαλί αυτή τη σεζόν των βραβείων, έχει κάνει πολλές άλλες δηλώσεις στυλ το 2024.

Η ιδρυτής της Skkn by Kim έκανε τον κόσμο να μιλάει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όταν φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα Balenciaga με την τιμή ακόμα κολλημένη.

Kim Kardashian: Πήγε τα παιδιά της σχολείο με Tesla αξίας 96.000 δολαρίων (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Η fancy τσάντα που κράτησε στα γυρίσματα του “And Just Like That”

HerNewskl

Sydney Sweeney: Λανσάρει τη δική της σειρά με μαγιό!

HerNewskl

Βασίλισσα Λετίθια: Η επιτομή της καλοκαιρινής φινέτσας!

Her News