HerNews.gr
Social News

Κρίστι Μπρίνκλεϊ: Το πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

Η Κρίστι Μπρίνκλεϊ υπενθυμίζει στους θαυμαστές τους να φορούν το αντηλιακό τους και να κάνουν τακτικές εξετάσεις αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Το 70χρονο μοντέλο αποκάλυψε στο Instagram την Τετάρτη ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε βιοψία αφού ο γιατρός της παρατήρησε ένα καρκινικό σημείο κοντά στον κρόταφο.

«Τα καλά νέα για μένα είναι ότι εντοπίσαμε νωρίς το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα», έγραψε μαζί με πολλές φωτογραφίες από τη διαδικασία. «Και είχα σπουδαίους Γιατρούς που αφαίρεσαν τον καρκίνο και με έραψαν στην τελειότητα σαν Dior υψηλής ραπτικής».

Κριστίν Μπρίνκλεϊ

Διαδικασία καρκίνου δέρματος Christine BrinkleyΣτα στιγμιότυπα, το μοντέλο κάθισε σε μια χειρουργική καρέκλα καθώς μια λευκή κορδέλα που έμοιαζε με γάζα της κρατούσε τα μαλλιά προς τα πίσω. Ο γιατρός της αφαίρεσε μια περιοχή δέρματος στη μία πλευρά του προσώπου της πριν τη ράψει και της τοποθετήσει έναν επίδεσμο πάνω από την τομή.

Η Μπρίνκλεϊ εξήγησε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος όταν συνόδευσε την κόρη της στον προγραμματισμένο τσεκ-απ έλεγχό της στον γιατρό.

«Ο γιατρός κοίταζε κάθε φακίδα με ένα μεγεθυντικό φακό… δεν ήταν το ραντεβού μου, οπότε δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά στο τέλος ρώτησα αν μπορούσε απλώς να κοιτάξει μια μικρή κουκκίδα που ένιωθα όταν εφάρμοζα το foundation μου», εξήγησε.

«Έριξε μια ματιά και κατάλαβε ότι χρειαζόταν αμέσως βιοψία! Το έκανε τότε και εκεί!».Χειρουργική επέμβαση καρκίνου του δέρματος Christie BrinkleyΣτη συνέχεια προέτρεψε τους θαυμαστές να δημιουργήσουν τη «δική τους καλή τύχη» επισκέπτοντας τακτικά τον γιατρό τους και χρησιμοποιώντας προστασία στον ήλιο.

«Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν αν προσέχετε την αντηλιακή σας προστασία!» συνέχισε. «Σοβαρεύτηκα λίγο αργά, οπότε τώρα θα χρησιμοποιήσω το δείκτη προστασίας SPF 30, θα εφαρμόζω ξανά όσο χρειάζεται, φορώντας μακριά μανίκια και ένα καπέλο με φαρδύ γείσο».

Πρόσθεσε, «Και να κάνεις τακτικό ολικό έλεγχο σώματος… αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!»

Η Christie Brinkley με μαγιόΤον Ιανουάριο, η Μπρίνκλεϊ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο από την καριέρα της στο μόντελινγκ της δημιούργησε κηλίδες.

Για την καταπολέμηση της δερματικής βλάβης, το supermodel λαμβάνει θεραπείες Fraxel που αναζωογονούν την επιδερμίδα δύο φορές το χρόνο.

Παρόλο που η Κρίστι Μπρίκλεϊ μπορεί να έχει μια ουλή από την πρόσφατη επέμβαση, το μοντέλο ποτέ δεν νοιαζόταν για τη ζωή που επηρεάζει την εμφάνισή της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση με τα παιδιά της λίγο πριν ξεκινήσει το σχολείο

Her News

Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική είναι πιο ουσιαστικός»

HerNews ka

Kατερίνα Καινούργιου: “Η πρώτη μου δουλειά ήταν στα 18. Πωλήτρια σε βιβλιοπωλείο, στην Πεύκη”

HerNewskl