HerNews.gr
Social News

Υπεράνω η Khloé Kardashian: Εύχεται στον πρώην της που την απάτησε για τα γενέθλιά του

Η Khloé Kardashian ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρώην της Tristan Thompson ο οποίος την είχε απατήσει, στα social media καθώς ο αθλητής έγινε 33 ετών την Τετάρτη 13/3.

«Χρόνια πολλά @realtristan13», έγραψε στο Instagram Stories της δίπλα σε μια φωτογραφία του Tristan Thompson με τα δύο τους παιδιά, True, 5, και Tatum, 1.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση, η Khloé Kardashian μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον Thompson και τον μικρότερο αδερφό του, Amari, του οποίου ο σταρ του NBA έγινε πρόσφατα νόμιμος κηδεμόνας μετά τον θάνατο της μητέρας τους , Andrea Thompson, τον Ιανουάριο του 2023.

Tristan Thompson, True and Tatum.

Ο Tristan Thompson και ο αδελφός του Amari.«Η μαμά σου είναι περήφανη για σένα», έγραψε η 39χρονη Kardashian πριν πει ξανά στον πρώην της χρόνια πολλά.

Ενώ η σταρ του ριάλιτι και ο Tristan έχουν πλέον φιλικές σχέσεις, η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της.

Τον Ιανουάριο, η Kardashian παραδέχτηκε ότι δεν ήταν πάντα εύκολο να κρατήσει τα πράγματα ειρηνικά με τον πατέρα των παιδιών της.

«Έπρεπε να μάθω να παίρνω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου», εξήγησε  στο περιοδικό tmrw  εκείνη την εποχή.

«Υπήρχαν τόσες φορές που τα συναισθήματά μου με ήλεγχαν και ήμουν παρορμητική και έβαλα στο Twitter κάτι ή δημοσίευσα κάτι και πράγματα για τα οποία μετανιώνεις», πρόσθεσε.

Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson.Ο Tristan και η Kloé χώρισαν οριστικά το 2021, αφού η Maralee Nichols κατέθεσε αγωγή πατρότητας  εναντίον του αθλητή για τον γιο της, Theo, ο οποίος γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ  παραδέχτηκε δημόσια ότι ήταν ο πατέρας  του νεογέννητου και επίσης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την σταρ των «Kardashians» που την ταπείνωσε.

Η Khloé Kardashian, ο Tristan Thompson και ο True σε τραμπολίνο.

Η Khloé Kardashian με τα παιδιά της.«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα», έγραψε τότε. «Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Tristan είναι επίσης πατέρας του γιου του Prince, 6 ετών, με την πρώην Jordan Craig.

Khloe Kardashian: «Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στο OnlyFans για να πουλάω φωτογραφίες των ποδιών μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Super Κική: Η νέα ανάρτηση μετά τη σύλληψη – «Ζητάμε βοήθεια από το #metoo»

Her News

Έλενα Παπαρίζου: Βρίσκεται στα δικαστήρια- Μήνυση κατά του Τόνυ Μαυρίδη

HerNewskl

Google: Ποιοι είναι οι celebrities με τις πιο πολλές αναζητήσεις το 2022

Her News