HerNews.gr
Διεθνή

Ηλικιωμένη πιάστηκε στα ρολά ασφαλείας καταστήματος και έγινε τοιχογραφία

Ένα viral περιστατικό κατά το οποίο μια ηλικιωμένη γυναίκα σηκώθηκε στον αέρα από τα ρολά ασφαλείας ενός καταστήματος απαθανατίστηκε σε μια τοιχογραφία με σπρέι.

Η Anne Hughes, 71 ετών, εθεάθη να στέκεται έξω από ένα παντοπωλείο στη Rhondda Cynon Taf, όταν το παλτό της κόλλησε στα ρολά και την σήκωσαν  στον αέρα.

Η στιγμή απαθανατίστηκε από το CCTV και έγινε viral αφού κοινοποιήθηκε από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος στα social media.

Τώρα έχει απαθανατιστεί σε μια τοιχογραφία, ζωγραφισμένη με σπρέι στα παντζούρια από τον καλλιτέχνη γκράφιτι, Tee2Sugars.

Ο 33χρονος, από το κοντινό χωριό, είπε ότι οι ιδιοκτήτες του ζήτησαν να ζωγραφίσει το κομμάτι από την ηλικιωμένη στο κατάστημα τους.Ο καλλιτέχνης γκράφιτι Tee2Sugars δίπλα στην τοιχογραφία του στο Rhondda Cynon Taf.«Είχα δει το βίντεο αρκετά νωρίς και η γυναίκα μου και εγώ είχαμε γελάσει και οι δύο γι’ αυτό. Έτσι, όταν είδα το μήνυμα που μου ζητούσε να το ζωγραφίσω, είπα ναι αμέσως», είπε στο Sky News.

Πέρασε δυόμισι ώρες ζωγραφίζοντας την τοιχογραφία με το χέρι χρησιμοποιώντας μια εικόνα από το CCTV ως αναφορά.

«Ήταν η Anne ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και αυτό είναι το κύριο πράγμα. Νομίζω ότι της φάνηκε όλη η κατάσταση πολύ αστεία».

Είπε επίσης ότι ένα πλήθος περίπου 30 έως 40 ατόμων βρέθηκε για τα αποκαλυπτήρια της τελευταίας του τοιχογραφίας.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η 71χρονη Anne Hughes στεκόταν έξω από το κατάστημα, όπου εργάζεται ως καθαρίστρια, περιμένοντας να ανοίξει, όταν σηκώθηκαν τα ηλεκτρικά ρολά και κόλλησε το παλτό της.Η Anne Hughes, 71 ετών, ανυψώθηκε στον αέραΠλάνα την έδειχναν να κρέμεται ανάποδα προτού ένας καταστηματάρχης τη σώσει κρατώντας την στην αγκαλιά του καθώς το παντζούρι κατέβαινε αργά.

«Είναι απλά τυχερός που έχω καλή αίσθηση του χιούμορ», είπε η κυρία Hughes, η οποία έχει ονομαστεί «SuperAnne» στο χωριό της.

«Το παντζούρι ήταν εντελώς ανοιχτό, μετά ούρλιαξα το όνομά του (του καταστηματάρχη) και ευτυχώς βγήκε και κατέβασε λίγο το παντζούρι και κατάφερε να με πάρει στην αγκαλιά του».

«Και θυμάμαι ότι του είπα “πιάσε μου το κεφάλι” – ανησυχούσα ότι θα πέσω, έδειχνα προς το πάτωμα».

Όμως, ενώ η κυρία Hughes λέει ότι την ταρακούνησε το περιστατικό, δεν τραυματίστηκε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Τζιανλούκα Βιάλι

HerNews ka

Καμίλα Πάρκερ: Οι αποκαλύψεις για τα πρώτα χρόνια σχέσης της με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Her News

Σοκ στην Κίνα: Γυναίκα γέννησε όρθια στο δρόμο γιατί δεν είχε αρνητικό τεστ Covid

Her News