HerNews.gr
Διεθνή

Απίστευτο περιστατικό: Αρουραίοι «τρύπωσαν» στην αίθουσα τεκμηρίων αστυνομίας και έφαγαν τη μαριχουάνα

Οι αρουραίοι που κατάφεραν να μπουν σε μια αίθουσα τεκμηρίων σε ένα κτίριο του αρχηγείου της αστυνομίας που ήταν σε αποσύνθεση έφαγαν κατασχεμένη μαριχουάνα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης.

Τα παλιά γραφεία του αστυνομικού τμήματος στη Νέα Ορλεάνη είναι τόσο ερειπωμένα και μολυσμένα από παράσιτα που τα ζώα κατάφεραν να μπουν στο δωμάτιο κλειδώματος αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

«Οι αρουραίοι που έφαγαν τη μαριχουάνα μας, είναι όλοι “φτιαγμένοι”», είπε στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη.Η μαριχουάνα αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό | InsiderΠεριττώματα αρουραίων έχουν βρεθεί στα θρανία των αξιωματικών, είπε η κ. Kirkpatrick – προσθέτοντας ότι το κτίριο, όπου εδρεύει το τμήμα από το 1968, έχει καταληφθεί από μούχλα και κατσαρίδες.

Ο Ρον Χάρισον, παγκόσμιος τεχνικός διευθυντής του Orkin Pest Control, είπε ότι δεν έχει ακούσει για αρουραίους να τρώνε μαριχουάνα στο παρελθόν.

Σχετικά με το τι περνούν όταν το κάνουν, είπε στο Associated Press ότι μπορεί να βιώσουν τα ίδια αποτελέσματα με τους ανθρώπους, ανάλογα με τη μορφή που ήταν.ΤΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ | ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ | Πληροφορίες

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μια αίσθηση χαλάρωσης και ευφορίας από το ναρκωτικό, καθώς και αλλοιωμένες αισθήσεις, σύμφωνα με το εθνικό ινστιτούτο για την κατάχρηση ναρκωτικών.

«Από την κατανόηση της βιολογίας του αρουραίου και του πώς μοιάζει κάπως με εμάς, θα πίστευα ότι με βάση την ποσότητα ή τη συγκέντρωση που προσλαμβάνουν, θα ήταν κάπως παρόμοιο με αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι», είπε ο κ. Χάρισον.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι εξετάζουν μια πρόταση να δαπανήσουν 7,6 εκατομμύρια δολάρια (6,5 εκατομμύρια λίρες) σε 10ετή μίσθωση για την προσωρινή μετεγκατάσταση του αρχηγείου της αστυνομίας σε δύο ορόφους σε ένα πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της πόλης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: «Σαρωτική» κακοκαιρία-Νοικοκυριά στα σκοτάδια, χάος στις πτήσεις, δυστυχήματα

Her News b

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Είναι ξανά με τον πρώην της!

Her News b

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός για το χαστούκι του αιώνα στον Κρις Ροκ

Her News b