HerNews.gr
Ελλάδα

Θρήνος για τη Μαρίνα Σάττι: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το “Ζάρι” βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 2/4 έπειτα από μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.Ο πατέρας της τραγουδίστριας είχε καταγωγή από το Σουδάν ενώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Μαρίνα Σάττι είχε δηλώσει:

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά.Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».Μαρίνα Σάττι

Και πρόσθεσε: «Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Η πρώτη κατάθεση του σταθμάρχη – «Έστειλα το επιβατηγό στη λάθος γραμμή»

HerNews ka

«Βουλιάζει» το Σύνταγμα από τους αγρότες – Τρακτέρ από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα

HerNews ka

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές διασώσεις στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας

HerNews ka