HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία

Ο 69χρονος τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης 3/4, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο Γιάννης Γιοκαρίνης φέρεται να έπιασε από τον λαιμό την 47χρονη σύζυγό του και να την απείλησε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί μετά τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 20 περίπου χρόνια. Το 2010 είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά και το 2017 ακολούθησε ο θρησκευτικός τους γάμος στην Κέρκυρα.

Όσα δήλωνε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τη σύζυγό του

Τον Οκτώβριο του 2021 το ζευγάρι είχε παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έδειχναν να είναι πολύ αγαπημένοι.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».
«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ», κατέληξε ο τραγουδιστής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό το ελληνικό νησί έχει το πιο καθαρό νερό στον κόσμο

HerNews ka

Αλλαγή του καιρού με πτώση θερμοκρασίας και καταιγίδες

Her News

Blue Horizon: Σε σοκ ο Άγιος Νικόλαος από τον τραγικό χαμό του Αντώνη – Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του 36χρονου

HerNews ka