HerNews.gr
Ζώδια

Ανάδρομος Ερμής 2024: Πως να παραμείνετε θετικοί και παραγωγικοί κατά τη διάρκειά του

Ο Απρίλιος έφτασε και μαζί του ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2024. Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι οπισθοδρομικός και ενοχλητικός για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αρχής γενομένης από την 1η Απριλίου και φέρνοντας το χάος μέχρι τις 24 Απριλίου.

Τι σημαίνει όμως για εσάς και πώς μπορείτε να παραμείνετε παραγωγικοί και θετικοί εν μέσω αυτής της πλανητικής καταστροφής; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το ωροσκόπιο του Απριλίου για εξατομικευμένες συστάσεις.

Πηγαίνετε αργάΕπιχειρηματίας με πολλή δουλειά να κάνει διαλογισμό στο γραφείοΜε αυτό το κοσμικό φαινόμενο, το να στριμώχνεις πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο θα οδηγήσει μόνο σε λάθη. Θα χάσετε περισσότερο χρόνο επιστρέφοντας για να τα διορθώσετε. Δώστε προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας και ελέγξτε προσεκτικά κάθε email, tweet ή εργασία πριν πατήσετε αποστολή. Κάντε ένα έργο τη φορά. Μία εργασία τη φορά και αργά βήματα προς την απόλυτη επιτυχία.

Ακούστε τον κιρκάδιο ρυθμό σας

Η άνοιξη φέρνει αλλαγές στις ώρες του φωτός της ημέρας, οι οποίες επηρεάζουν τους κιρκάδιους ρυθμούς μας. Αντί να εργάζεστε ενάντια στο σώμα σας, συγχρονίστε το πρόγραμμά σας με τις φυσικές αυξήσεις και πτώσεις της παραγωγικότητάς του. Σχεδιάστε τις πιο απαιτητικές και δημιουργικές εργασίες σε περιόδους αιχμής ενέργειας και κρατήστε τις πιο ελαφριές εργασίες ή διαλείμματα για όταν τα επίπεδα ενέργειάς σας τείνουν να πέφτουν.

Περιποιηθείτε το σώμα σας, σώστε τον εαυτό σαςΕλεύθερη γυναίκα που αναπνέει καθαρό αέρα στο φυσικό δάσος. Ευτυχισμένο κορίτσι από την πλάτη με ανοιχτές αγκάλες στην ευτυχία. Φρέσκα υπαίθρια ξύλα, έννοια υγιεινού τρόπου ζωής ευεξίας.Η κίνηση του σώματος είναι το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό μέσο για να αλλάξετε τη διάθεση και τα κίνητρά σας. Όταν το μυαλό σου δεν αισθάνεται καλά, το να φέρεσαι καλά στο σώμα σου μπορεί να βοηθήσει. Η άνοιξη είναι εδώ, γι’ αυτό δοκιμάστε ένα νέο άθλημα ή κάντε μια πρωινή προπόνηση. Αν η άσκηση δεν σας αρέσει, τι θα λέγατε για ένα μασάζ, ντους αντίθεσης ή λίγη γιόγκα;

Αναμένετε ταραχώδεις επικοινωνίεςΣιλουέτα άνδρα και κοριτσιού που κάθονται στο μπαρ του μπιστρό και μιλούν, μαλώνουν, τεταμένη συνομιλία με έκφραση θυμωμένου προσώπου.Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια ιδανική στιγμή για να χτίσετε δεξιότητες ακρόασης και επικοινωνίας που θα υπηρετήσουν και θα ενισχύσουν τις σχέσεις σας τώρα και για πάντα. Ο ανάδρομος Ερμής και η κακή επικοινωνία πάνε χέρι-χέρι. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν κρυστάλλινη διαύγεια αναμφισβήτητα θολώνεται από την κοσμική ομίχλη, γι’ αυτό ακούστε ενεργά, κάντε ερωτήσεις, αποφύγετε την κριτική και γράψτε τα πάντα.

Αγκαλιάστε τη μονοτονία

Εστιάστε σε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και ακρίβεια, τις οποίες συνήθως παραμερίζετε. Είτε πρόκειται για οργάνωση αρχείων, εισαγωγή δεδομένων ή τακτοποίηση του χώρου εργασίας σας, θα νιώσετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης καθώς ελέγχετε αυτές τις μονότονες εργασίες από τη λίστα σας.

Απελευθερωθείτε από την τιμωρία της τελειομανίας

Γυναίκα με ΙΨΔ – Έννοια ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής. Τοποθέτηση συνδετήρων σε ευθεία γραμμή.Περιμένουμε τόσα πολλά από τον εαυτό μας, αλλά αν ο Ερμής μπορεί να έχει μια μέρα ρεπό, μπορούμε κι εμείς. Είναι καιρός να διώξουμε τον αγώνα μας για τελειομανία στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σύμπαντος. Αναθέστε καθήκοντα, τολμήστε να ζητήσετε υποστήριξη και πείτε όχι σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ανάδρομος Ερμής Απριλίου: Δείτε πως θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 17 έως 23 Οκτωβρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Αυγούστου

HerNewskl

Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο το ζώδιό σας;

HerNews ka