HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Έχει γενέθλια & ο Travis Barker την τρολάρει με φωτογραφίες της σε “προσωπικές στιγμές”

Ο Travis Barker γιόρτασε τα 45α γενέθλια της συζύγου του Kourtney Kardashian μοιράζοντας μια φωτογραφία της να κάθεται σε μια τουαλέτα. 

Η φωτογραφία ήταν το μεγάλο φινάλε μιας ανάρτησης καρουζέλ στο Instagram την Πέμπτη 18/4 που ανέβασε ο 48χρονος ρόκερ, η οποία συναντήθηκε με διασκεδαστικές αντιδράσεις από τους 8,7 εκατομμύρια ακόλουθούς του. 

«Αυτή είναι αληθινή αγάπη», έγραψε ένα άτομο σε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε, «Κλαίω…. δεν χρειάστηκε να την κάνεις έτσι, αλλά χαίρομαι που το έκανες!!».Kourtney Kardashian

Τράβις Μπάρκερ και Κόρτνεϊ ΚαρντάσιανΕν τω μεταξύ, άλλοι θεώρησαν ότι το στιγμιότυπο – το οποίο δείχνει την Kourtney Kardashian να σηκώνει το μαύρο φόρεμά της ενώ κάθεται στην τουαλέτα και χαμογελάει στην κάμερα – ήταν ακατάλληλο. 

«Θεέ μου έλεος… », έγραψε ένα άτομο. Ένας άλλος είπε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά η φωτογραφία της τουαλέτας είναι άσχημη. Ελπίζω η Kourtney να το ενέκρινε».

Το αφιέρωμα γενεθλίων του Barker, φυσικά, περιλάμβανε και άλλα στιγμιότυπα της συζύγου του.

Αρκετές τρυφερές στιγμές περιελάμβαναν τη σταρ του ριάλιτι και τον 5 μηνών γιο τους, Rocky Thirteen.Η Kourtney Kardashian και ο γιος RockyΆλλοι δείχνουν την Kourtney Kardashian να χαλαρώνει στο κρεβάτι, σε ένα ιδιωτικό τζετ και σε ένα κότερο με τον Barker. 

«Χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου, την αδερφή ψυχή μου και την καλύτερη φίλη μου για πάντα. Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα  η μουσικός που παντρεύτηκε την Kardashian το 2022.

«Λατρεύω τη ζωή μας μαζί. Σας ευχαριστώ που είσαι η πιο εκπληκτική σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος», συνέχισε.Τράβις Μπάρκερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker«Ακολουθούν πολλά ακόμη χρόνια περιπέτειας μαζί».

Τα διάσημα μέλη της οικογένειας της Kardashian της έστειλαν επίσης ευχές για τα γενέθλιά της σε εξίσου συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. 

Εν τω μεταξύ, η μαμά Kris Jenner συλλογίστηκε τα γενέθλια-ορόσημο της μεγαλύτερης κόρης της, αναγνωρίζοντας ότι «ο χρόνος στριφογυρίζει τόσο γρήγορα». 

«Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 45!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Kris Jenner.

Kourtney Kardashian: Η απίστευτη εξομολόγησή της για το τι κάνει με το μητρικό γάλα

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάκης Καραγκούνιας: “Μπήκα στο παιχνίδι 76 κιλά και έφυγα 62, κάποιοι έχουν παραμείνει στα κιλά τους”

Her News b

Βάσω Λασκαράκη: “Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια”

HerNewskl

Chiara Ferragni: Βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής της

HerNews ka