HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Έκανε το ντεμπούτο της στο Blunt Bangs με κομψή androgyny εμφάνιση

Όταν είσαι η Rihanna, τα περισσότερα είναι πάντα περισσότερα . Γι’ αυτό μπορεί να φορέσει το μεγαλύτερο παλτό και να το συνδυάσει με το μεγαλύτερο παντελόνι που γνωρίζει ο άντρας και να φαίνεται απίστευτη. Ίσως είναι τα κομψά curtain bangs που συγκεντρώνουν όλη την εμφάνιση.

Στο Λονδίνο, στις 17 Απριλίου, η Rihanna φωτογραφήθηκε στο Fenty x Puma Creeper Phatty Earth Tone Launch Party φορώντας, γήινους τόνους από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, από τα ξανθά μαλλιά της μέχρι τα χοντρά αθλητικά της παπούτσια. Η μαξιμαλιστική εφαρμογή περιελάμβανε ένα μάλινο μπουφάν σε χρώμα βρώμης πάνω από ένα πουκάμισο με γιακά σε πιο σκούρα απόχρωση του γκρι, ξεκούμπωτο.

Το νέο της χρώμα των μαλλιών της είναι μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τα χρυσαφένια ξανθά που είχε στο Coachella μόλις λίγες μέρες νωρίτερα και συνοδευόταν από έντονα κόκκινα χείλη με απαλό ροζ ρουζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darrel Hunter (@modehunter)

Από ό,τι αφορά τη μόδα, η Rihanna τα έχει κάνει όλα. Ποια κατεύθυνση λοιπόν θα πάρει το Met Gala look της σε λίγες εβδομάδες; Πρόσφερε μερικές συμβουλές στην εκδήλωση, λέγοντας στη βρετανική Vogue , «Θα φορέσω κάτι Fenty! Fenty Beauty, Fenty Skin, Fenty Savage…». Αλλά πρόσθεσε, ότι δεν θα “ελευθερώνει” πλέον τη θηλή. «Έχω κάνει τόσα πολλά στη ζωή μου. Έχω βγάλει τις θηλές μου έξω, το εσώρουχό μου», είπε, «αλλά τώρα αυτά είναι τα πράγματα που, υποθέτω ως μαμά και εξελιγμένη νεαρή κοπέλα, υπάρχουν πράγματα που νιώθω ότι δεν θα έκανα ποτέ. Όπως, Θεέ μου, το έκανα πραγματικά αυτό; Βγαίνεις έξω;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylist France (@stylistfrance)

Η ερμηνεύτρια φρόντισε να ενσωματώσει την άνεση στο στυλ της από τότε που έγινε μαμά με τους γιους της RZA , τον οποίο υποδέχτηκε τον Μάιο του 2022 και τον Riot, τον Αύγουστο του 2023. Η Rihanna μοιράζεται και τα δύο παιδιά με τον ράπερ A$AP Rocky , με τον οποίο είναι από τότε 2020.

Η Rihanna συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Puma το 2014 ως δημιουργική διευθύντρια και πρεσβευτής της μάρκας που εμφανιζόταν σε διαφημίσεις το 2015. Το 2016, η πρώτη συλλογή colorway κυκλοφόρησε με μια ζωντανή επίδειξη μόδας.

Rihanna: Βάζει «φωτιά» στο Instagram ποζάροντας με τη νέα της συλλογή εσωρούχων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Millie Bobby Brown: Έκανε το πιο iconic manicure

HerNewskl

Ακμή: Αυτά είναι τα skincare συστατικά που την καταπολεμούν!

HerNewskl

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε το μανικιούρ που τονίζει το μαύρισμα

HerNewskl