HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Η απίστευτη εξομολόγησή της για το τι κάνει με το μητρικό γάλα

Υπάρχει ένα κοινό πράγμα που έχει όλες οι Kardashian και αυτό είναι ότι, με τον δικό τους τρόπο, μοιράζονται συμβουλές ομορφιάς και χρησιμοποιούν διαφορετικές μάρκες περιποίησης δέρματος για να τις προωθήσουν. Ωστόσο, λίγοι θα περίμεναν αυτό που αποκάλυψε η Kourtney , η οποία έφερε στο φως κάτι που κάνει με το δικό της μητρικό γάλα και το χρησιμοποιεί ως μια από τις πιο απίστευτες φυσικές θεραπείες, ειδικά όταν κάποιος είναι σε κακή κατάσταση.

Σε μια ιστορία μέσω των κοινωνικών της δικτύων, η Kourtney Kardashian  μοιράστηκε μια φωτογραφία της ξαπλωμένη και στο κείμενο δήλωσε ότι αισθανόταν άρρωστη και είχε επιλέξει να πιει ένα ποτήρι από το δικό της γάλα. Όλα αυτά ενώ έκανε μια χειρονομία με το δάχτυλό της, που υπονοούσε ότι είχε πάει καλά.

Kourtney Kardashian 'Pounded' Breast milk Because She Felt ...

Η οικογένεια Kardashian είναι λάτρης του μητρικού γάλακτος

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από την οικογένεια Kardashian κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς το 2013 η Kim έκανε το ίδιο σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians». Επιπλέον, επανέλαβε την ίδια φόρμουλα χρόνια αργότερα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ως μέτρο για τη θεραπεία της ψωρίασης.

Σε αυτό το trend εντάχθηκε και η Khloe Kardashian , όπως εξομολογήθηκε και η ίδια πριν από μερικά χρόνια. Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα ήθελε τα παιδιά της αδερφής της να τρέφονταν από αυτό.

Τον τελευταίο καιρό, το μητρικό γάλα της Kourtney παρέχεται στον Rocky , τον μικρότερο γιο της, αν και, αν κρίνουμε από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της, η ίδια το χρησιμοποιεί για να αισθάνεται καλύτερα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ανοίγει μια ολόκληρη συζήτηση στα δικά της κοινωνικά δίκτυα. 

Kourtney Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία του γιού της Rocky από τις διακοπές τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Είναι επίσημο! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

HerNews ka

Χρήστος Μάστορας: “Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor”

HerNewskl

Χώρισαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη – Η κίνηση ματ στα social media

Her News