HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έρευνα αποκαλύπτει: Σε ποια χώρα ο μέσος άνθρωπος έχει αλλάξει πάνω από…15 ερωτικούς συντρόφους;

Rebound sex

Ο μέσος αριθμός συντρόφων ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, την τοποθεσία και το φύλο, αλλά δεν υπάρχει κανονική ποσότητα. Οι άνθρωποι στην Τουρκία έχουν τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους, σύμφωνα με έρευνα του World Population Review.

Οι πολίτες του έθνους έχουν 14,5 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο, παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία της χώρας ακολουθεί πιο παραδοσιακές μουσουλμανικές πρακτικές.

Αυτή είναι μια αυστηρή σύγκριση με την Ινδία , όπου ο μέσος πολίτης έχει τρεις διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους – τον λιγότερο από όλα τα έθνη που μελετήθηκαν από ερευνητές.Σε ποιες χώρες οι άνθρωποι έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ερωτικών παρτενέρ κατά μέσο όρο;

Οι Τούρκοι πολίτες αναφέρουν ότι έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο σεξουαλικών παρτενέρ κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ο μέσος άνθρωπος στην Τουρκία έχει 14. Οι κάτοικοι της Ισλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας ισχυρίζονται 13 ή περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ, κατά μέσο όρο.Υπάρχουν επίσης χώρες στις οποίες οι άνθρωποι τείνουν να έχουν πολύ λιγότερους σεξουαλικούς συντρόφους από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Αυτό συνήθως οφείλεται σε κοινωνικές ή πολιτισμικές προτιμήσεις για αποχή από το προγαμιαίο σεξ.

Στην Ινδία , όπου πολλοί άνθρωποι ακολουθούν αυστηρούς κανόνες γάμου, ο μέσος άνθρωπος έχει τρεις σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής του. Οι άνθρωποι που ζουν στο Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ και την Κίνα τείνουν να έχουν λιγότερους από τέσσερις σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν από 10 έως 11 σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ωστόσο, ο μέσος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που έχει ένα άτομο στις ΗΠΑ μπορεί να διαφέρει πολύ από πολιτεία σε πολιτεία, με βάση τους τοπικούς πολιτισμούς και τις θρησκευτικές προτιμήσεις ειδικότερα.Για παράδειγμα, οι κάτοικοι της Λουιζιάνα αναφέρουν κατά μέσο όρο 15,7 σεξουαλικούς παρτενέρ. Συγκριτικά, οι κάτοικοι της Γιούτα, το 62% των οποίων ανήκουν στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, αναφέρουν κατά μέσο όρο 2,6 σεξουαλικούς συντρόφους.

Η ηλικία στην οποία κάποιος κάνει για πρώτη φορά σεξ, μπορεί επίσης να επηρεάσει τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι τείνουν να έρχονται για πρώτη φορά σε ερωτική επαφή σε ηλικία 17 ετών, κατά μέσο όρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διατροφολόγοι αποκαλύπτουν τις πιο υγιεινές αφροδισιακές τροφές

HerNews ka

Οι βασικές αιτίες για μειωμένη λίμπιντο

Her News

Απιστία Vol2 : Η μοιχαλίδα!!

Her News