HerNews.gr
Beauty

Sunbeam Blonde: Αυτό το χρώμα που κάνει το δέρμα να λάμπει θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

Γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να δελεαστεί από το ξανθό; Σε αντίθεση με ό,τι φαίνεται, η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα. Και ο καλύτερος τρόπος για να προσκαλέσουμε τον ήλιο στη ζωή μας είναι μέσα από τα μαλλιά μας. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που το Sunbeam Blonde είναι μια επιτυχία αυτή τη στιγμή.

Είναι μια καστανόξανθη απόχρωση, καλυμμένη με ένα απαλό χρυσό σαν φωτοστέφανο στο κεφάλι.

Sunbeam Blonde: Μια ζωντανή τάση στα μαλλιά για να ξυπνήσετε τον καλό καιρό

Αυτή η τάση φώτισε επίσης τις επιδείξεις μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Τα χρυσά μαλλιά φώτισαν τις πασαρέλες των Philosophy di Lorenzo Serafini και Emporio Armani και ενίσχυσαν τα πρόσωπα των μοντέλων, φέρνοντας φυσικό φως. Δεν χρειάζεται πλέον υπερβολικό μακιγιάζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia O. Vinten (@oliviavinten)

Ένα sun-kissed εφέ που θα είναι όλη η μόδα αυτό το καλοκαίρι

Εκτός από το ότι φωτίζει και βελτιώνει την όψη του δέρματος (απαραίτητο μετά από έναν μακρύ βροχερό χειμώνα), το Sunbeam blonde δίνει στα μαλλιά, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια ηλιόλουστη και φυσική όψη. Είναι η εμφάνιση που έχεις στις διακοπές, μετά από μερικές εβδομάδες στον ήλιο. Το εφέ sun-kissed δημιουργείται με τη χρήση διαφορετικών χρωμάτων, όπως μέλι, καραμέλα, καθώς και βανίλια, σε πολλαπλά τμήματα των μαλλιών.

Η εικόνα ίσως περιέχει Carolyn BessetteKennedy Μπλούζα Ρούχα Πουκάμισο για ενήλικες Φωτογραφία προσώπου και πορτρέτοΕάν το επίθετο «άτονο» έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για να περιγράψει τα μαλλιά σας, το Sunbeam Blonde είναι ο τέλειος τρόπος για να τα φωτίσετε, χωρίς να είναι υπερβολικά. Για όσες έχουν ήδη ξανθά μαλλιά και θέλουν να προσθέσουν μια ανάσα φρέσκου αέρα στα μαλλιά τους, αυτή η εμφάνιση φοριέται εύκολα και θα σου φανεί υπέροχη. Είναι η τέλεια χρυσή απόχρωση. Αυτό που κάνει την όλη εμφάνιση είναι η τονική χρωματική κατασκευή. Οι ανταύγειες δεν μοιάζουν σαν να κάθονται πάνω από τα φυσικά μαλλιά, αλλά μάλλον να αναμειγνύονται.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο βολικό bun για τις διακοπές

HerNewskl

Βlonde hair: 5 τρόποι για να τα επαναφέρεις μετά από την τεχνική του ντεκαπάζ!

HerNewskl

Η Zendaya έκανε την απόλυτη εμφάνιση με ένα κλασικό και chic look

HerNewskl