HerNews.gr
Beauty

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο βολικό bun για τις διακοπές

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου γνωστή για το υπέροχο και πυκνό μαλλί της, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το πιο στυλάτο hair look της.

Τα μαλλιά της είναι ονειρεμένα και δείχνουν υπέροχα με κάθε χτένισμα που επιλέγει. Την εντοπίσαμε στο Instagram να απολαμβάνει τις διακοπές της, επιλέγοντας ένα απόλυτα ανέμελο χτένισμα για το καλοκαίρι.

Αν αγαπάς γενικά τα buns ή αλλιώς τους κότσους, πρέπει να σου πω ότι για το καλοκαίρι είναι ανάμεσα στα πιο hot trends. Ένα χτένισμα που ξεχωρίζει είναι το μισά-μισά bun, το οποίο συνδυάζει τα κλασικά μαλλιά που είναι μισά πάνω και μισά κάτω, με ένα απλό κότσο στο πάνω μέρος της κεφαλής. Αυτό ακριβώς το χτένισμα επέλεξε η Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο εντυπωσίασε για την απλότητα και την κομψότητά του.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο βολικό bun για τις διακοπές

Το μισά-μισά bun ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από casual καθημερινές εμφανίσεις μέχρι πιο επίσημες περιστάσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ωραίο μακιγιάζ, παρόμοιο με αυτό που επιλέγει η Ελένη Μενεγάκη, και να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό look. Ανανέωσε το στιλ σου και ακολούθησε την τάση!

Σίσσυ Χρηστίδου

 

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανανεώνει τη συνεργασία της με το MEGA

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Balayage: Ιδέες για ξανθά μαλλιά

Her News

4 Βήματα για να δημιουργήσετε την τέλεια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα

Her News

Μανικιούρ: Τα must χρώματα νυχιών για το καλοκαίρι

Her News