HerNews.gr
Διεθνή

Andrew Tate: Δήλωσε ότι οι άντρες που απολαμβάνουν το σεξ με γυναίκες «είναι gay»

Η πιο πρόσφατη διαδικτυακή ατάκα του Andrew Tate έχει γίνει θέμα συζήτησης ​​στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες που κάνουν σεξ με γυναίκες για ευχαρίστηση είναι «μάλλον ομοφυλόφιλοι».

Ο 37χρονος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι μισογύνης και είναι γνωστός για την πρόκληση διαμάχης με τις απαράδεκτες ατάκες του για άνδρες, γυναίκες και σχέσεις.

Δεν διστάζει να εκθέσει τις απόψεις του για την οικοδόμηση οικογένειας, προτείνοντας ότι οι άνδρες πρέπει να κάνουν σεξ μόνο για να «κάνουν παιδιά» – και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι όσοι απολαμβάνουν το σεξ με γυναίκες είναι «gay».

«Το σεξ είναι για να κάνεις παιδιά. Κάθε άντρας που κάνει σεξ με γυναίκες επειδή “νιώθει καλά” είναι ομοφυλόφιλος», έγραψε στο X.

«Στην πραγματικότητα, αν είσαι 40 ετών με λιγότερα από 5 παιδιά, πιθανότατα είσαι ομοφυλόφιλος».

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποσπαστούν τα σχόλιά του από τους οπαδούς του και άλλους χρήστες, με κάποιους να αμφισβητούν εάν αυτό ήταν ένας υπαινιγμός ότι ο ίδιος ο Tate έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος.Andrew Tate's ideology driving sexual harassment, sexism and misogyny in  Australian classrooms - ABC News«Ο Andrew προσπαθεί να κάνει coming out στο διαδίκτυο, δεν πειράζει φίλε, πες το, είναι 2024», έγραψε ένας χρήστης του X.

Ένας άλλος αντέδρασε γράφοντας: «Θύμισέ μου πόσα παιδιά έχεις πάλι, γλυκέ μου;».

Άλλοι προέτρεψαν τον Andrew Tate να «διαγράψει τον λογαριασμό του» αφού ισχυρίστηκαν ότι ήθελε μόνο να τραβήξει την προσοχή και περισσότερα κλικ στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Κάνιε Γουέστ

Her News

Chiara Ferragni: Με εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του reality show της

Her News

Dua Lipa: Έπεσαν «τίτλοι τέλους» στη σχέση της με τον Trevor Noah!

HerNewskl