HerNews.gr
Διεθνή

Όλα τα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου: Καρκίνος, άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση & «δαχτυλάκια λουκάνικου»

Από τότε που έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας πάσχει από καρκίνο και η δημόσια ατζέντα του έχει παραλύσει, όλα επικεντρώνονται στην ανάρρωσή του και στο να μάθουμε πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη συνηθισμένη του εργασία.  Στο πρόγραμμα «Horizonte», η Carmen Porter και η Dr. Cabrera θέλησαν να αναλύσουν άλλα προβλήματα υγείας που έχουν επηρεάσει τον μονάρχη, όπως το άγχος ή τα λεγόμενα «δαχτυλάκια λουκάνικου».

«Αυτός ο άντρας πέρασε όλη του τη ζωή περιμένοντας. Περιμένοντας να γίνει βασιλιάς, περιμένοντας να παντρευτεί τη γυναίκα που ήθελε. Και όταν έφτασε, έφτασε κουρασμένος και θυμωμένος», είπε η Dr. Cabrera στο Cuatro.

Τα συμπεράσματα της Dr Cabrera για τον βασιλιά Κάρολο

Αφού είδε μερικές εικόνες όπου ο βασιλιάς θυμώνει επειδή έχυσε μελάνι και έγραψε λάθος μια ημερομηνία, ο ειδικός είπε: «Είναι μισαλλοδοξία. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι ένας κανονικός άνθρωπος που κάνει λάθη. Από τότε που ήταν μωρό, είχε ένα προστατευτικό τείχος γύρω του και πέρασε όλη του τη ζωή κάνοντας ένα δισεκατομμύριο ασήμαντα πράγματα και τώρα ως βασιλιάς δεν αισθάνεται πολύ σημαντικός, έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση».Όλα τα προβλήματα του βασιλιά Καρόλου Γ΄: καρκίνος, άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση και ακόμη και «δαχτυλάκια λουκάνικου»Επιπλέον, εξήγησε στην Carmen Porter ότι ήταν απαραίτητο να κοιτάξει κανείς τα «λουκάνικα δάχτυλα» του μονάρχη. «Έχουμε δει ότι τρώει τις παρανυχίδες των δακτύλων του: νεύρα, άγχος», είπε αναφορικά με ένα ακόμη πρόβλημα υγείας του βασιλιά.

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε επίσης παχουλά δάχτυλα, που σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με αναπνευστικά προβλήματα. Και τα αναπνευστικά προβλήματα έχουν να κάνουν και με τα σκασίματα, αυτά τα μικρά χρώματα που έχει συχνά στο πρόσωπό του. Δυστυχώς, αυτό είναι τώρα, ας πούμε , που επισκιάστηκε από τον καρκίνο».

Πριν τελειώσει, η Porter ξεκαθάρισε ότι ευχήθηκε στον Κάρολο ταχεία ανάρρωση και έκλεισε το θέμα με ένα μήνυμα συμπαράστασης στη βρετανική βασιλική οικογένεια και τα τελευταία άσχημα νέα της.

Επιχείρηση Menai Bridge: Ετοιμάζεται η κηδεία του βασιλιά Καρόλου – «Είναι πολύ αδιάθετος»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rebel Wilson: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή

HerNews ka

Αλ Πατσίνο: Η σύντροφός του ζητά την πλήρη επιμέλεια του 3 μηνών γιού τους

HerNews ka

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός για το χαστούκι του αιώνα στον Κρις Ροκ

Her News b