HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Στήριξη της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ σε 190 οικογένειες για το πασχαλινό τραπέζι (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, 190 οικογένειες βρήκαν αγάπη και μια ενίσχυση για το πασχαλινό τραπέζι κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (Παναγία Παρηγορήτρα) Νέας Ελβετίας Βύρωνα όπου διανεμήθηκαν 350 ολόκληρα κοτόπουλα, 2.500 κόκκινα αυγά και 1050€ δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ. Δέματα αγάπης σε ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης μοίρασε επιταγές στους δικαιούχους των δεμάτων.

Η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC στοχεύει να προσφέρει υποστήριξη σε εκατοντάδες οικογένειες, εμπλουτίζοντας με χαρά και ελπίδα το γιορτινό τους τραπέζι.
Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αγάπη και την ανθρωπιά της Ένωσης, η οποία επιδιώκει να φωτίσει τις ζωές των οικογενειών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά τον αποκλειστικό μας συνεργάτη ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ για την γενναιόδωρη δωρεά του σε 175 ολόκληρα κοτόπουλα, για τον φιλανθρωπικό σκοπό της ένωσης μας.

Ο αγώνας για τις ναυτικές φωτοβολίδες

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης παρευρέθηκε την Πέμπτη 25/4 στον αέρα της εκπομπής του Βαγγέλη Γιακουμή στο «Blue Sky».

Το θέμα της συζήτησης αφορούσε τις παράνομες ναυτικές φωτοβολίδες όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν πρόσφατα τη ζωή τους ένας αστυνομικός και ένας νεαρός από τη Κρήτη.

Ο Γιώργος Βάλλης επισήμανε ότι θα πρέπει να γίνουν ρητές αλλαγές στο τρόπο διαχείρησής τους όπως τον έλεγχο των ηλεκτρονικών αγορών, την αυστηροποίηση της νομοθεσίας, τον έλεγχο για το τρόπο απόκτησης τους. Τόνισε επίσης ότι το υπουργείο θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές όσον αφορά το νόμο και τις ποινικές διώξεις.

«Θα πρέπει από το εργοστάσιο να βγαίνουν με σειριακό αριθμό έτσι ώστε να υπάρχει εικόνας της αγοραπωλησίας τους, να τηρούνται οι ημερομηνίες λήξης και οι καταγγελίες να γίνονται επώνυμα», υπογράμμισε ο Γιώργος Βάλλης.

Και πρόσεθσε: «Η Ένωση μας έχει στείλει 3 επιστολές σε όλα τα υπουργεία εδώ και έξι μήνες περί αυστηροποίησης νομοθεσίας και τροπολογίας αυτής αλλά δυστυχώς το θέμα είναι σε αναμονή. Είναι άδικο να πέρνει έκταση το θέμα αυτό μόνο όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές ενώ η πολιτεία θα μπορούσε να το είχε ήδη αποφύγει».

Ο κύριος Βάλλης τόνισε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα αυτό για όσο καιρό χρειαστεί έτσι ώστε να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε ξανά κάποιο συμπολίτη μας.

Όσα αποκάλυψε για το σκάφος του Στέφανου Κασσελάκη 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, cpt. Γιώργος Βάλλης, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη στο Open TV.  Στη συνέντευξη αυτή, ο κ. Βάλλης αποκάλυψε ναυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την περιοδεία του αρχηγού της αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Γιώργος Βάλλης: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το σκάφος του Στέφανου Κασσελάκη

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Συννεφιασμένη η Παρασκευή – Επιστρέφει ο ήλιος το Σαββατοκύριακο

HerNews ka

Φρίκη σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη: Μητροκτονίες – σοκ μέσα σε μόλις λίγες ημέρες

Her News b

Νίκος Στραβελάκης: Με πνευμονία εισήχθη στο νοσοκομείο – Νοσεί με κορονοϊό

Her News