HerNews.gr
Social News

Μαρίνα Σάττι: Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες πρόβες για την Eurovision (ΦΩΤΟ)

Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision βρίσκεται από την Κυριακή 28/4 στο Μάλμε της Σουηδίας προκειμένου να αρχίσει τις πρόβες.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Την Δευτέρα 29/4 η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα στη σκηνή του «Malmo Arena» με τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, να μας αποκαλύπτουν για πρώτη φορά το look που θα φοράει.

H τραγουδίστρια έχει επιλέξει ένα εντυπωσιακό σύνολο που αποτελείται από μια μίνι μεταλιζέ balloon φούστα με ένα ασύμμετρο λευκό κορμάκι και ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια σε σκούρη μωβ απόχρωση. 

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να χορεύει μαζί με τους χορευτές της και η ενέργεια που εκπέμπει είναι άκρως δυναμική!

Στην ελληνική αποστολή βρίσκονται ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός και οι χορευτές Χουσείν Σετίντας, Γιασίν Αμέτογλου, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου.

Η δεύτερη πρόβα θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και στις 9 Μαΐου θα λάβει μέρος ο δεύτερος διαγωνισμός όπου θα διαγωνιστεί η Ελληνική συμμετοχή.438119109_18347131894103302_2132470554736975977_nΟ μεγάλος τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, με την Ελλάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή, στην 8η θέση των προγνωστικών.

odds

Κατά την αναχώρησή της, την Κυριακή 28/4 η Μαρίνα Σάττι μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών δήλωσε ότι: «Γεια σας! Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα. Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. Κρατάμε δυνάμεις, θα δούμε».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πάρω την αυριανή μέρα να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς, να κάνουμε ό,τι προσαρμογές, ό,τι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω, εσείς παιδιά;».

«Αυτό το τραγούδι δεν γίνεται κιόλας να μην χορέψεις. Έχει πολλές διαφορετικές στιγμές και εικόνες. Ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς, να τις δούμε και εμείς, έτσι; Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια τα έχουμε δοκιμάσει σε μια συνθήκη προσομοίωσης, αλλά πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με αυτή την τεχνική υποδομή που έχουν εκεί, την ανυπέρβλητη», τόνισε σε άλλο σημείο.

Μαρίνα Σάττι: «Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: Το Twitter τον αποθέωσε μετά τα 8,41 μ. – «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»

Her News

Τζον Τραβόλτα: Γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

HerNews ka

Δέσποινα Βανδή: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη» – Οι σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Her News