HerNews.gr
Διεθνή

Angelina Jolie: «Καταπέλτης» για τα σύμφωνα εμπιστευτικότητας του Brad Pitt

Η Angelina Jolie λέει ότι δεν θα έπρεπε να παραδώσει όλα τα προηγούμενα σύμφωνα εμπιστευτικότητάς της στον πρώην της, Brad Pitt, στον επικό πόλεμο τους για το οινοποιείο τους 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δικηγόροι της Jolie ισχυρίζονται στα πρόσφατα κατατεθέντα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six ότι μια πρόσφατη πρόταση του Pitt που ζητά να δει τα σύμφωνα εμπιστευτικότητας της Jolie με τρίτους είναι «ακριβή», «σπάταλη», «παράλογη», ακόμη και «καταχρηστική».

Η Angelina Jolie έχει υποστηρίξει στα δικαστικά έγγραφα ότι ο Brad Pitt, της ζήτησε να υπογράψει ένα εκτεταμένο σύμφωνο εμπιστευτικότητας στην καταργημένη συμφωνία τους με το Miraval επειδή προσπαθούσε να τη φιμώσει από το να μιλήσει για τις κατηγορίες ότι κακοποιούσε την ίδια και την οικογένειά τους, μεταξύ άλλων σε πτήση από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια το 2016.Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί

Η υπεράσπιση της Angelina Jolie είχε ισχυριστεί στο παρελθόν: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της από τον Brad Pitt ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που στράφηκε και στα παιδιά η σωματική του κακοποίηση. Η Jolie τον παράτησε αμέσως».

Η σταρ του “Maleficent” ισχυρίζεται επίσης σε νέα δικαστικά έγγραφα ότι η παραίτηση άλλων συμφώνων εμπιστευτικότητας που έχει υπογράψει θα ήταν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής για τα άλλα μέρη – πιθανώς συμπεριλαμβανομένων κινηματογραφικών στούντιο, επωνυμιών και υπαλλήλων.

Η πλευρά της ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι ο Pitt ήθελε η Jolie να υπογράψει ένα άδικο «επαχθές» και «επεκτατικό» σύμφωνο εμπιστευτικότητας, «καλύπτοντας την προσωπική ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού, είτε σχετίζεται με τον Μιραβάλ είτε όχι», προκειμένου να του πουλήσει το μερίδιό της.

Η συμφωνία των πρώην ναυάγησε – λόγω του άδικου συμφώνου εμπιστευτικότητας, και η Jolie πούλησε στη συνέχεια τις μετοχές της σε μια θυγατρική του Ομίλου Stoli. Ο Pitt έχει αντιταχθεί στη συμφωνία Stoli και ισχυρίστηκε ότι πούλησε άδικα το μερίδιο χωρίς να τον ενημερώσει.Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ομάδα του Pitt κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες δηλώνοντας ότι η Angelina Jolie πρέπει να αποκαλύψει άλλα σύμφωνα που έχει συνάψει με τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της. Η πλευρά του ηθοποιού του «Fight Club» είπε ότι αυτά τα άλλα σύμφωνα εμπιστευτικότητας θα ρίξουν φως στο εάν η Jolie βρήκε πραγματικά ότι το αίτημα συμφωνίας μη αποκάλυψης του Pitt ήταν «ο dealer που στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν».

Αλλά στα νέα δικαστικά έγγραφα, οι δικηγόροι της Jolie απαντούν: «Ο Pitt προφανώς σκοπεύει να υποστηρίξει ότι, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η Angelina είχε ή τουλάχιστον εξέτασε άλλα σύμφωνα εμπιστευτικότητας με άλλα άτομα και οντότητες, για άλλα θέματα που δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με την κακοποίηση του ηθοποιού. Λέει ότι θέλει να υποστηρίξει ότι από τη στιγμή που η Jolie σκέφτηκε και/ή μπήκε σε άλλα σύμφωνα κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της, το προτεινόμενο σύμφωνο που κάλυπτε την κακοποίηση συζύγου και παιδιών δεν θα μπορούσε να ήταν ο λόγος που κατέρρευσε η συμφωνία».

Οι δικηγόροι της δηλώνουν περαιτέρω: «Για να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο, ο Pitt απαιτεί τώρα από την Jolie να επανεξετάσει κάθε συμβόλαιο που έχει σκεφτεί ή έχει συνάψει ποτέ τις τελευταίες δύο δεκαετίες για να δει αν περιείχε κάποια μορφή συμφώνου εμπιστευτικότητας (τόσο μη απαξίωση όσο και μη αποκάλυψη)».

Η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει ότι η παράδοση τέτοιων εξαντλητικών εγγράφων θα αποκάλυπτε επίσης ιδιωτικές πληροφορίες για άλλους, παραβιάζοντας τα δικαιώματά τους.

«Από τη φύση τους, τα αιτήματα του Pitt επιδιώκουν να παραβιάσουν την ιδιωτική ζωή της Jolie», λέει η νέα κατάθεση της. «Τα Αιτήματα αναζητούν συμβόλαια μεταξύ της Jolie (ή οποιασδήποτε από τις οντότητες της) και οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, από αυτές τις συμφωνίες θα αφορούν συμβάσεις εργασίας που περιλαμβάνουν την αποζημίωση της ή την αποζημίωση που πλήρωσε σε τρίτους».

Τα έγγραφα υποστηρίζουν επίσης, «Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν τα δικά τους δικαιώματα απορρήτου και ο Pitt δεν τους δίνει καμία απολύτως ειδοποίηση για να τους επιτρέψει να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους».

Οι εφημερίδες λένε ότι το πιο πρόσφατο αίτημα του Pitt για σύμφωνο εμπιστευτικότητας απλώς δεν σχετίζεται με αυτήν την υπόθεση.

Angelina Jolie

Οι δικηγόροι της  λένε επίσης ότι, «Το να αναγκάσεις την Jolie να ξοδέψει τον χρόνο και τα έξοδα συλλογής και παραγωγής όλης αυτής της τεκμηρίωσης είναι δαπανηρό, σπάταλο και παράλογο και η τελευταία εκδήλωση της
καταχρηστικής συμπεριφοράς του Pitt προς την Jolie. Το Δικαστήριο δεν πρέπει να το επιτρέψει».

Μια δικαστική ακρόαση πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου όπως έχει γίνει γνωστό.

Οι πρώην του Χόλιγουντ τσακώνονται για τον αμπελώνα που αγόρασαν το 2008 από τότε που η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Ένας νομικός πόλεμος για την περιουσία  γίνεται στα δικαστήρια στην Καλιφόρνια και στο Λουξεμβούργο.

Η ομάδα της Jolie δηλώνει περαιτέρω στα επιχειρήματά της ότι: «Η κίνηση του Pitt απεικονίζει τη βλάβη και την ταπείνωση που αντιμετωπίζουν τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας στο δικαστήριο. Επειδή η Jolie τολμά να εγείρει το θέμα ως υπεράσπιση σε αυτή την υπόθεση, ο Pitt προσπαθεί να σκάψει σχεδόν δύο δεκαετίες συμβατικών σχέσεων για να «κατηγορήσει» την αντίδρασή της στην προσπάθεια του Pitt να καλύψει την κακοποίησή του».

Οι εφημερίδες αναφέρουν επίσης: «Ο Pitt θέλει να υποστηρίξει ότι η Angelina Jolie έκανε σύμφωνα εμπιστευτικότητας με άλλους, οπότε δεν ήταν κακό να ζητήσει ο Pitt να καλύψει την κακοποίησή του. Αλλά υπάρχει μια θεμελιώδης και προφανής διαφορά: σε κανένα από αυτά τα άλλα σύμφωνα δεν προσπαθούσε ο Pitt να αποσιωπήσει την κακοποίηση της οικογένειάς του. Το Δικαστήριο δεν πρέπει να επικυρώσει αυτό το επικίνδυνο επιχείρημα. Αυτή η υπόθεση θα κριθεί με στοιχεία σχετικά με τη Miraval και τις συναλλαγές μεταξύ του Pitt και της Jolie — όχι από τις συναλλαγές της Jolie με τρίτους για θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πώληση της Miraval. Η κίνηση του Pitt πρέπει να απορριφθεί».

Κόλαφος η Angelina Jolie: Ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ την κακοποιούσε σωματικά για αρκετό καιρό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dylan Sprouse – Barbara Palvin: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

HerNews ka

Γουιλ Σμιθ: Η δημόσια συγγνώμη και το ποστ στο Instagram

Her News b

Kim Kardashian: Έγινε brand ambassador της Balenciaga μετά το πολύκροτο σκάνδαλο

HerNews ka