HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έτσι γιόρτασαν την 13η επέτειο του γάμου τους

Ένα αδημοσίευτο γαμήλιο πορτρέτο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κυκλοφόρησε σήμερα το απόγευμα για την 13η επέτειο του γάμου του ζευγαριού.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για έναν άγνωστο τύπο καρκίνου, παντρεύτηκε τον μελλοντικό βασιλιά πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον Απρίλιο του 2011 μετά από οκτώ χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη πρόκληση μέχρι στιγμής εν μέσω της διάγνωσης της πριγκίπισσας, με την Κέιτ να κάνει έκκληση για χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της.

Σήμερα Δευτέρα 29/4 ο λογαριασμός του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Χ κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία του ζευγαριού από την ημέρα του γάμου τους από τη φωτογράφο Millie Pilkington, λέγοντας: «Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια!».

Ο επίσημος φωτογράφος γάμου του ζευγαριού ήταν ο Hugo Burnand, αλλά προσέλαβαν επίσης την Pilkington για ιδιωτική φωτογράφο. Η Pilkington είναι επίσης η φωτογράφος που τράβηξε τη φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή.

Τον περασμένο μήνα, η Κέιτ επαίνεσε τον σύζυγό της Oυίλιαμ για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια των «απίστευτα δύσκολων δύο μηνών για ολόκληρη την οικογένειά μας» σε ένα συναισθηματικό μήνυμα προς το έθνος ανακοινώνοντας τα νέα της για την υγεία της.

«Το να έχω τον Ουίλιαμ δίπλα μου είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς», είπε.Η Κέιτ Μίντλετον είπε πώς η διάγνωσή της προκάλεσε τεράστιο σοκ και ότι εκείνη και ο Ουίλιαμ «κάναμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Ο πρίγκιπας επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά τις διακοπές του Πάσχα, όταν το ζευγάρι πέρασε ποιοτικό χρόνο με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Ο Λούις γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια την Τρίτη και η Σάρλοτ γίνεται εννέα στις 2 Μαΐου.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ κυκλοφόρησαν μια νέα φωτογραφία του Λούις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σηματοδοτήσουν τη μεγάλη μέρα του νεαρού για να ευχαριστήσουν τον κόσμο και να αποφύγουν τον σάλο για την ψηφιακά τροποποιημένη φωτογραφία της πριγκίπισσας για την Ημέρα της Μητέρας.

Πρίγκιπας Λούις: Γιατί το πορτρέτο του φέρνει χαρά εν μέσω της κατάστασης υγείας της Κέιτ Μίντλετον;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Μικρό Ταρανδάκι»: Η πραγματική Martha ετοιμάζεται για δεύτερη καταιγιστική συνέντευξη

HerNews ka

Oι Φινλανδοί ο πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο – Ποια τα 3 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ

Her News

Elon Musk: Απείλησε κάποτε ότι θα «κάψει» τη Warner Bros εάν απέλυαν την Amber Heard

HerNews ka