HerNews.gr
Διεθνή

Elon Musk: Απείλησε κάποτε ότι θα «κάψει» τη Warner Bros εάν απέλυαν την Amber Heard

Η Amber Heard φέρεται να κράτησε τη δουλειά της στο «Aquaman 2» επειδή ο τότε σύντροφός της, Elon Musk φέρεται να έστειλε μια καυστική επιστολή στη Warner Bros μέσω της νομικής ομάδας του.

Το Variety αναφέρει σε ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε την Τρίτη ότι η πρώην σύζυγος του Johnny Depp κινδύνευε να απολυθεί από το δεύτερο μέρος της ταινίας με υπερήρωες μετά από φημολογούμενες εντάσεις με τον σταρ Jason Momoa και τον σκηνοθέτη.

Ωστόσο, ο Elon Musk φέρεται να παρενέβη σαν ιππότης με λαμπερή πανοπλία για να εξασφαλίσει τον ρόλο της Amber Heard.Η Άμπερ Χερντ στο «Aquaman».

Μια πηγή με γνώση της μάχης στα παρασκήνια είπε στο ρεπορτάζ ότι ο Musk έβαλε έναν από τους δικηγόρους του να στείλει μια «επιστολή στη Warner Bros απειλώντας ότι θα την κάψει» εάν η τότε κοπέλα του απολυόταν από το σίκουελ «Aquaman and the Lost Kingdom».

Η επιθετική επιστολή φέρεται να λειτούργησε επειδή, σύμφωνα με το Variety, η Warner Bros. «υποχώρησε» και το κινηματογραφικό στούντιο τελικά «προχώρησε» με την Heard.

Τα ζητήματα της Amber Heard με τους συναδέλφους της στο «Aquaman» έγιναν θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της δίκης της με τον Depp για συκοφαντική δυσφήμιση με μεγάλη δημοσιότητα το 2022.Elon Musk on ex-girlfriend Amber Heard and Johnny Depp's trial: 'I Hope They…' : The Tribune India

 

Η ηθοποιός του «In the Fire» υποστήριξε κατά την κατάθεσή της τότε ότι τα στελέχη δεν ήθελαν να τη «συμπεριλάβουν» στη συνέχεια λόγω του δράματός της με τον διάσημο πρώην σύζυγό της.

«Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά δόθηκαν νέες εκδοχές του σεναρίου που είχαν αφαιρέσει σκηνές που είχαν δράση… και βασικά αφαίρεσαν ένα σωρό από τον ρόλο μου», ισχυρίστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Όταν το αφεντικό της DC, Walter Hamada, πήρε τη θέση, ωστόσο, αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της Heard , επιμένοντας ότι ο ρόλος της που μειώθηκε δεν είχε καμία σχέση με τον Depp.

Dive into the Deep with “Aquaman 2”: What to Expect | by Nayan Kumar | Sep, 2023 | Medium

Ο παραγωγός ταινιών κατηγόρησε την υποτιθέμενη έλλειψη χημείας της Heard με τον Jason Momoa δηλώνοντας εν μέρει, «Υπήρχε ανησυχία ότι χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί [στην πρώτη ταινία] και ότι θα ήταν καλύτερα να βρούμε κάποιον με πιο φυσική χημεία με τον Jason Momoa και προχωρίσαμε με αυτόν τον τρόπο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σον Πεν – Μπεν Στίλερ: Προσωπικές κυρώσεις από τη Ρωσία – Τους απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα

Her News b

H Σακίρα απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει το… κοτόπουλο

Her News b

Ολίβια Γουάιλντ – Τζέισον Σουντέικις: Mήνυση από την πρώην νταντά των παιδιών τους για κακομεταχείριση

Her News