HerNews.gr
Διεθνή

Ραγίζει καρδιές η Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή το 2015

Η Anne Hathaway αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή πριν καλωσορίσει τους δύο γιους με τον σύζυγό της, Adam Shulman.

Η σταρ του “Princess Diaries” ήταν ειλικρινής για το ταξίδι της στη μητρότητα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, αποκαλύπτοντας ότι η απώλειά της συνέβη το 2015 εν μέσω του έργου “Grounded” που πρωταγωνιστούσε.

«Την πρώτη φορά δεν μου βγήκε», εξήγησε. «Έπαιζα ένα έργο και έπρεπε να γεννάω στη σκηνή κάθε βράδυ». 

Αν ΧάθαγουεϊΗ 41χρονη Anne Hathaway είπε ότι μίλησε για την αποβολή σε μια ομάδα φίλων της, που την επισκέφτηκαν στα παρασκήνια.

«Ήταν πάρα πολύ να το κρατήσω όταν ήμουν στη σκηνή προσποιούμενη ότι όλα ήταν καλά», συνέχισε. «Έπρεπε να το κρατήσω αληθινό διαφορετικά».

Σκεπτόμενη το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος στον πρώτο της γιο, η σταρ των «Les Misérables» φαινομενικά άφησε να εννοηθεί ότι έγινε εμπαθής με άλλους που πάλευαν με τη γονιμότητα.

«Επομένως, όταν μου πήγε καλά, έχοντας βρεθεί από την άλλη πλευρά – όπου πρέπει να έχεις τη χάρη για να είσαι ευτυχισμένος για κάποιον – ήθελα να ενημερώσω τις αδερφές μου. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα χαρούμενη. Σε βλέπω και ήμουν εσύ», πρόσθεσε.Αν Χάθαγουεϊ«Είναι πραγματικά δύσκολο να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να αναρωτιέσαι αν κάνεις κάτι λάθος», συνέχισε η ηθοποιός.

Λίγο μετά την αποβολή, η Anne Hathaway και ο Adam Shulman – που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 – καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο που τώρα είναι 8 ετών, στις 24 Μαρτίου 2016.

Τρία χρόνια αργότερα, η ηθοποιός και ο παραγωγός της ταινίας αποκάλυψαν ότι περίμεναν το δεύτερο παιδί τους μαζί σε ένα στιγμιότυπο που ανάρτησαν στο Instagram.

Επιδεικνύοντας το μωρό της σε μια selfie στον καθρέφτη, η ηθοποιός έγραψε: «Δεν είναι για ταινία…#2».

«Πέρα από όλα τα αστεία, για όσες περνούν από στειρότητα και σύλληψη, παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ευθεία γραμμή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Η Anne Hathaway κράτησε κρυφή τη γέννηση του δεύτερου γιου της , αποκαλύπτοντας αργότερα ότι καλωσόρισαν τον Jack, 4 ετών πλέον, προς τα τέλη του 2019.

Ανήγγειλε διακριτικά την άφιξή του ενώ θυμόταν για το πώς ήταν έγκυος μαζί του ενώ γύριζε την ταινία της 2020 «The Witches».

«Έχω ένα όμορφο αγοράκι σχεδόν 11 μηνών», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Live With Kelly and Ryan» τον Οκτώβριο του 2020. «Ήμουν έγκυος όταν γύρισα το “The Witches”, οπότε τεχνικά είναι πάνω από αυτή την παράσταση».

Anne Hathaway – SAG Awards 2024: Aυτό ήταν το concealer που χρησιμοποίησε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλτον Τζον: Νοσηλεύεται μετά από πτώση στο σπίτι του στη Γαλλία

HerNews ka

Σάλμα Χάγιεκ: Βρήκε το μυστικό της νεότητας και δεν είναι το… botox

HerNews ka

Angelina Jolie: Προσέλαβε την 15χρονη κόρη της για…βοηθό της

HerNews ka