HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα αναφιλητά»

Φαίνεται πως έχει επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Κατερίνας Καινούργιου.

Πριν από μερικές ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε αρκετά «σκληρά» για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να τοποθετείται δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως όσα άκουσε την έκαναν να κλειστεί σπίτι της και να ξεσπάσει σε κλάματα.Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30/4 ο Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Κατερίνα δεν είπε ψέματα ότι το Σάββατο στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που έκλαιγε. Την πήρα τηλέφωνο για άλλο πράγμα και την άκουσα να κλαίει. Δε μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά. Είχε πάθει σοκ από αυτό που μόλις είχε δει. Εκείνη τη μέρα δε βγήκε καθόλου από το σπίτι της. Την επηρέασε πάρα πολύ αυτό που έγινε. 

Θεωρώ ότι η επαγγελματική σχέση αυτών των δυο ανθρώπων θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχουν γίνει κάποια μικρά λάθη θεωρώ και από τις δυο πλευρές. Στην αρχή της συνεργασίας τους υπήρχε χημεία, όμως η δομή της εκπομπής είναι πάρα πολύ γρήγορη, ο Ανδρέας έχει ένα σχόλιο που θέλει χρόνο και θέλει να αναλύσει τη σχέση του, δε φοράει ακουστικό, η αρχισυνταξία θέλει να προχωρήσει τη ροή και βάζουν την Κατερίνα στον άβολο ρόλο να τον διακόπτει και ο Ανδρέας με τη σειρά του θεωρεί ότι δεν τον σέβεται. Πολλές φορές του έχει εξηγήσει παρασκηνιακά η Κατερίνα ότι δεν φταίει η ίδια», αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο παρουσιαστής του ανέφερε ότι ενοχλήθηκε περισσότερο από τα σχόλια που έγιναν από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, παρά από τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου. (Δείτε εδώ) 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λιάγκας: «Θα φύγει με το Range Rover ο Αλέξης Τσίπρας; Έπαθα σοκ»

Her News b

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γιώργος Καράβας έβγαλε έναν εγωισμό παραπάνω»

Her News b

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά πάει Survivor και το αποκάλυψε μέσω… The Voice

Her News b