HerNews.gr
Social News

Pink: Αποκάλυψε δημόσια ότι παραλίγο να χωρίσει ξανά με τον σύζυγό της πέρυσι

Η Pink αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Carey Hart, παραλίγο να χωρίσουν ξανά πέρυσι σε μια ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram για τον εορτασμό της 18ης επετείου του γάμου τους την Κυριακή.

«Η αγάπη είναι μια ζωή να επιστρέφεις στο τραπέζι. Σχεδόν δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό, καλά σε μερικά από αυτά, αν είμαι ειλικρινής», έγραψε η Pink σε μια σειρά φωτογραφιών της και του πρώην αθλητή του μοτοκρός όλα αυτά τα χρόνια.

«Όταν σε γνώρισα, πριν από 22 χρόνια, ήθελα απλώς κάποιον που δεν θα μου έλεγε ψέματα. Δεν είχα ιδέα για τη δέσμευση, το χτίσιμο μιας κοινής ζωής, την οικειότητα, την εμπιστοσύνη. Είναι πολύ δύσκολο. Αλλά φίλε, αν δεν με ταπεινώσει η έκπληξη της πίστης, της ιστορίας, της συγχώρεσης και της ανθεκτικότητας. Πώς η αγάπη αναδιατάσσεται και επανεμφανίζεται μετά από μια άδεια νύχτα ή πέντε. Είμαι περήφανη που φτάσαμε στην άλλη πλευρά αυτής της χρονιάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink)

Η 44χρονη Pink είπε στους 10,5 εκατομμύρια ακολούθους της ότι φοράει περήφανα τις «ουλές» του ζευγαριού, και αποκάλεσε τον Hart τον «πεισματάρικο, όμορφο, αεικίνητο βράχο» της.

«Η οικογένεια που φτιάξαμε και οι ιστορίες που έχουμε πλέξει μαζί και οι αναμνήσεις που συνεχίζουμε να δημιουργούμε αξίζουν περισσότερα από χίλια εκατομμύρια βραβεία που θα μπορούσε να μου δώσει ο καθένας. Σας αγαπώ και μας αγαπώ», ολοκλήρωσε το αφιέρωμα της προσθέτοντας τα hashtags «#18years», «#improudofyou» και «#family».

Pink και Carey Hart

Pink και Carey Hart

Ο Carey Hart πήγε επίσης στο Instagram την Κυριακή για να τιμήσει την επέτειο του ζευγαριού.

«Τα τελευταία 18 χρόνια γάμου με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο, έχουμε κάνει τόσα πολλά μαζί. Μεγαλώσαμε δύο καταπληκτικά παιδιά, ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο, ξεκινήσαμε περιπέτειες, αγαπήσαμε, μαλώσαμε, τα βρήκαμε, υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον, γελάσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε περισσότερο, χωρίσαμε, ξαναβρεθήκαμε μαζί, γλεντήσαμε, θρηνήσαμε, μεγαλώσαμε και ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα», άρχισε.

«Δεν υπάρχει κανένας άλλος σε αυτόν τον πλανήτη με τον οποίο θα προτιμούσα να το κάνω από εσένα. 22 χρόνια ο ένας στον άλλο ζει και ανυπομονώ για τα επόμενα 22. Αρκεί να μην με σκοτώσεις πρώτα. Σ’αγαπώ μωρό μου!!!!! Χρόνια πολλά, @pink».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carey Hart (@hartluck)

Η Pink και ο Carey Hart παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2006 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2008 ότι είχαν χωρίσει , κάτι που ενέπνευσε πολλά από τα τραγούδια της, όπως τα “So What” και “Please Don’t Leave Me”.

Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε ξανάτον Φεβρουάριο του 2010 μετά από συμβουλευτική και καλωσόρισαν δύο παιδιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θετικός στον κορονοϊό o Ηλίας Μπόγδανος

Her News

Κώστας Φραγκολιάς: Το παθιασμένο φιλί και η εξομολόγηση της συντρόφου του

Her News b

Χείμαρρος η Ζέτα Δούκα για το αποτρόπαιο περιστατικό στον Κολωνό: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα!»

Her News