HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Πότε σχεδιάζει την επιστροφή της με μία μεγάλη περιοδεία;

Rihanna

Σύμφωνα με πηγές, η Rihanna έχει υπογράψει συμφωνία για μια περιοδεία αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων, μία από τις πιο κερδοφόρες περιοδείες για έναν καλλιτέχνη της διακριτικότητας της. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την άκρως αναμενόμενη επιστροφή της στο μουσικό προσκήνιο.

Rihanna

Η απόφαση της Ριάνα να απομακρυνθεί προσωρινά από τη μουσική έδωσε τη δυνατότητα στην superstar να επικεντρωθεί σε άλλες πτυχές της ζωής της. Με την επιχείρησή της, την Fenty Beauty, να κατακτά τα χείλη και τα πρόσωπα των γυναικών ανά τον κόσμο, η Ριάνα απέδειξε ότι μπορεί να επιτύχει τα πάντα όταν το θέλει.

Επίσης, η είδηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη και τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έγινε γρήγορα viral, με τους θαυμαστές της να εκφράζουν την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Rihanna: Πότε σχεδιάζει την επιστροφή της με μία μεγάλη περιοδεία;

Τώρα, με την είδηση της επιστροφής της στη μουσική σκηνή, οι fans περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι ετοιμάζει η Barbadian queen. Οι φήμες θέλουν την Ριάνα να εργάζεται σε νέο υλικό, με κάποιους να πιστεύουν ότι θα πρόκειται για έναν νέο δίσκο, ενώ άλλοι υποθέτουν ότι θα επιλέξει να κυκλοφορήσει κάποια singles.

Αφού πήρε τον χρόνο της, η διάσημη τραγουδίστρια σχεδιάζει πλέον την μεγάλη της επιστροφή, η οποία έρχεται το 2024.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ανεξάρτητα από τις επιλογές της, η Ριάνα θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει με το ταλέντο, το στιλ και την προσωπικότητά της».

Σίγουρα, το 2024 – 2025 αναμένεται να είναι δυνατά χρόνια για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, με τις δύο superstars να επιστρέφουν δριμύτερες και να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές στο κοινό τους.

Rihanna: Και όμως μπορείτε να αποκτήσετε την ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο Super Bowl

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες της την κατηγορούν ότι τις πίεσε να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου

Her News

Halle Bailey: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη

HerNews ka