HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον βασιλιά και τη βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ , θέλουν να εξομαλύνουν τα πράγματα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα τη ρήξη που υπάρχει από τότε που ο μικρότερος γιος του βασιλιά Κάρολου Γ’ και της Νταϊάνας δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του.

Τα απομνημονεύματα περιέχουν κάποιες διαμάχες που αφορούν άμεσα τον πατέρα του. Ίσως η καλύτερη ευκαιρία για επανόρθωση είναι τα Χριστούγεννα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θέλουν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους και να περάσουν τις διακοπές στο Sandringham. Ωστόσο, ο Βασιλιάς δεν τους έχει στείλει καμία πρόσκληση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει τελικά αυτή η επανένωση μεταξύ των δύο ή αν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια άλλη περίσταση.

Θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Αγγλίας ο Χάρι και η Μέγκαν;

Προς το παρόν, λοιπόν, περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Όμως, όπως αποκάλυψε στους The Times πηγή κοντά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ , είναι πρόθυμοι να παρευρεθούν εάν λάβουν πρόσκληση.

Ωστόσο, υπάρχει μια εξήγηση για αυτό, σύμφωνα με την πηγή. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Χάρι είχε μια συνομιλία με τον πατέρα του την ημέρα που τον συνεχάρη για τα 75α γενέθλιά του.

Αυτό ήταν κάτι που, σύμφωνα με το περιοδικό Semana, θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί σε εκείνη τη συνομιλία. Εάν επρόκειτο να το επισκεφτούν, θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο καμπής στη σχέση του ζευγαριού με τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα, που έχουν αποξενωθεί εδώ και αρκετό καιρό λόγω μιας σειράς διαφωνιών.

Θα ήταν ακόμη πρόθυμοι να περάσουν μέρος του καλοκαιριού με «τους παππούδες» στο Balmoral της Σκωτίας.

Ο μονάρχης, σύμφωνα με τα προαναφερθέντα ΜΜΕ, θέλει «να περνά περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια του». Να θυμίσουμε ότι, από το 2018, δεν έχουν περάσει τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Αν και, για να πραγματοποιηθεί αυτή η επανένωση, θα πρέπει να περιμένουμε τον βασιλιά Κάρολο να αποφασίσει αν θα στείλει ή όχι μια επίσημη πρόσκληση στον γιο, τη νύφη και τα εγγόνια του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι κηδείες των «γαλαζοαίματων» που μαγνήτισαν τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών

Her News b

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ερώτηση του δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε και η… «πληρωμένη» απάντηση

Her News

Beyoncé: Η μητέρα της παίρνει διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της – Επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές»

HerNews ka