HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει «Χριστούγεννα»

Το άρωμα είναι μια από τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν τόσα πολλά νοσταλγικά αρώματα που φέρνουν όμορφες αναμνήσεις, η καπνιστή φωτιά, το ζεστό κρασί και η ψητή γαλοπούλα φρεσκοκομμένη από το φούρνο. 

Όλα είναι κομβικά αρώματα για την εμπειρία των διακοπών μας, αλλά πώς κάνουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους να μυρίζουν σαν Χριστούγεννα πριν από τη μεγάλη μέρα, και ποιες είναι οι συγκεκριμένες νότες που πρέπει να προσέχουμε όταν αναζητούμε ένα γιορτινό άρωμα για το σπίτι;μια κουζίνα διακοσμημένη για τα Χριστούγεννα

Καθώς περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα μας, μας απασχολεί περισσότερο το πώς να κάνουμε το σπίτι μας να μυρίζει όμορφα . Τα σπίτια ορισμένων ανθρώπων μυρίζουν σαν την ενσάρκωση των Χριστουγέννων χωρίς να νιώθετε ότι σας έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο με ένα ξύλο κανέλας, και αυτό το λεπτό άρωμα εποχής είναι ακριβώς αυτό που ελπίζουμε να πετύχουμε.

Τι είναι αυτό που κάνει το τέλειο άρωμα Χριστουγέννων;

Η κανέλα είναι υπερβολική τα Χριστούγεννα. Ενώ λατρεύουμε το άρωμα της φρέσκιας κανέλας να διαχέεται στο σπίτι ως αποτέλεσμα της σπιτικής μαγειρικής, τα οικιακά αρώματα που χρησιμοποιούν το άρωμα μπορεί συχνά να είναι υπερβολικά και με συνθετική μυρωδιά.

Οι διακοπές είναι διαφορετικές για τον καθένα, κάτι που είναι σημαντικό να θυμάστε όταν αναζητάτε το τέλειο άρωμα Χριστουγέννων. Είναι εξίσου σημαντικό να σκεφτείτε πώς θέλετε να κάνετε την αίσθηση του χώρου.  ένα σαλόνι με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ποια χριστουγεννιάτικα αρώματα συνδυάζονται καλά μεταξύ τους;

Για να τελειοποιήσετε το χειμερινό άρωμα , οι ειδικοί συνιστούν να συνδυάσετε ορισμένες νότες μαζί για να δημιουργήσετε μια αίσθηση που καλύπτει τα πάντα. Για να μεγιστοποιήσετε το αντίκτυπο, στρώστε αρώματα από την ίδια οικογένεια. Ξεκινήστε με ένα αρωματικό κερί για να φτιάξετε τη διάθεση και μετά χρησιμοποιήστε ένα σπρέι δωματίου ή διαχύτη για ένα σταθερό άρωμα.

Η ανάμειξη από ξυλώδεις νότες με ζεστά μπαχαρικά είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα πολυτελές άρωμα. 

Σκοτεινό σαλόνι με χριστουγεννιάτικο δέντρο καλυμμένο με χρυσές χάντρες διακοσμήσεις και φωτάκια, με δραματική πράσινη γιρλάντα πάνω από μανδύα

Πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο το άρωμα του σπιτιού μας;

Η γενική φροντίδα των κεριών είναι ένας εύκολος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το αρωματικό κερί σας. Όταν χρησιμοποιείτε το κερί για πρώτη φορά, αφήστε το να κάψει για δύο ή τρεις ώρες.Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα καπάκι ή μια ταμπακιέρα για να αποφύγετε τον καπνό και τυχόν πιτσίλισμα υγρού κεριού. Οι φυσικοί τρόποι για να αρωματίσετε το σπίτι σας είναι επίσης δημοφιλείς το χειμώνα.Η προσθήκη φυσικής εποχιακής πρασινάδας στο σπίτι σας όπως κλαδιά πεύκου, έλατου και κέδρου, όχι μόνο φαίνεται, αλλά θα ενισχύσει τα εποχιακά αρώματα των χειμωνιάτικων κεριών και των αρωμάτων σας και το αντίστροφο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το άρωμά σας αυτή τη σεζόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα must χρώματα στη διακόσμηση για το 2024

Her News

Συμβουλές για να κάνετε τον χώρο σας φιλικό & ταυτόχρονα κομψό για τα κατοικίδια

HerNews ka

Διώξτε την αρνητική ενέργεια μέσα από το σπίτι

Her News